Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας και Cerfins για ΔΩΡΕΑΝ προέλεγχο φακέλων προγραμμάτων ΕΣΠΑ

299

Η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνάδελφων σε σχέση με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Ενίσχυση επιχειρήσεων των πληγέντων Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνας από τις πλημμύρες της 15.11.2017 και από τις πυρκαγιές της 23.7.2018», ζήτησε από τον εταιρία CERFINS, η οποία είναι και μέλος της ένωσης μας να αναλάβει ΔΩΡΕΑΝ τον προέλεγχο τον φακέλων από τους συναδέλφους οι ποίοι επιθυμούν να ενταθούν στο παραπάνω πρόγραμμα.

Διευκρινίζουμε ότι ο προέλεγχος είναι δωρεάν και ότι οι συνάδελφοι οφείλουν να καταθέσουν μόνοι τους τα δικαιολογητικά ή να απευθυνθούν σε εταιρία που αναλαμβάνει προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία CERFINS και προσωπικά τον κ. Μάριο Παπαδόπουλο για την πρόσφορα, που μέσο αυτής αναγνωρίζεται η συμπαράσταση τους προς όλους τους συναδέλφους μας.

CERFINS

“Θέλοντας να συνεισφέρουμε στην πρωτοβουλία της «Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας» να συμπαρασταθεί στις επιχειρήσεις που επλήγησαν στην περιοχή μας λόγω του περσινού τραγικού περιστατικού, θα θέλαμε να παρέχουμε απολύτως δωρεάν σε όλες τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, τη διαδικασία προελέγχου των δικαιολογητικών για τη συμμετοχή τους στο σχετικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Ενίσχυση επιχειρήσεων των πληγέντων Δήμων Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Ραφήνας-Πικερμίου, Μαραθώνας από τις πλημμύρες της 15.11.2017 και από τις πυρκαγιές της 23.7.2018».

Διευκρινίζουμε ότι η έναρξη της διαδικασίας προελέγχου από την εταιρεία μας, προϋποθέτει την παράδοση του συνόλου των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο (σε συνεννόηση με το Λογιστή του) στα γραφεία της εταιρείας Cerfins (Λεωφόρος Φλέμινγκ 1), το αργότερο μέχρι 10.8.2019.”

Επίσης η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους που στις 23 Ιουλίου 2019 συμμετείχαν στην ημέρα πένθους του τόπου μας με την δράσεις που προταθήκαν από το ΔΣ.