Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας : Σαν ελάχιστος φόρος τιμής!

400

Η Ένωση μας αποφάσισε σαν ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στα θύματα τις περσινής καταστροφικής φωτιάς που έπληξε την περιοχή μας , να ζητήσει από τους συναδέλφους ανήμερα της θλιβερής επετείου (Τρίτη 23 Ιουλίου 2019) τα καταστήματα εστίασης – café bar να μην αναπαράγουν μουσική στο χώρο τους και τα εμπορικά καταστήματα ή οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών να παραμείνουν κλειστά το απόγευμα.

Επίσης οι συνάδελφοι σε ένδειξη πένθους μπορούν να τοποθετήσουν μια μαύρη κορδέλα στην είσοδο της επιχείρησης τους για εκείνη την ημέρα.

Η ένωση μας από το Σάββατο 20/07 μέχρι και την Δευτέρα 22/07 θα διαθέτει στους συναδέλφους που επιθυμούν μαύρη κορδέλα για τις επιχειρήσεις τους.

Η 23 Ιούλιου 2018 ήταν μια μαύρη σελίδα για τον τόπο μας, με πολλά θύματα , πολλές κατοικίες κατεστραμμένες και πολλούς συναδέλφους με επιχειρήσεις καμένες, ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην συμβεί ξανά πότε και σε κανένας αυτό το τραγικό γεγονός και από εδώ και στο εξής να ατενίζουμε το μέλλον του τόπου μας με αισιοδοξία όλοι μας.

Επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου, στο Κόκκινο Λιμανάκι, (Ποσειδώνος) στις 09:15 το πρωί.

Παραλαβή μαύρης κορδέλας:
Κατάστημα Elegant Vision Εθνικής Αντιστάσεως 10
Κατάστημα MG Κυπρίων Αγωνιστών 2