spot_img
21.3 C
Rafina
Πέμπτη, 14 Μαΐου, 2026
spot_img

«Έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό και ξύπνησα στο νοσοκομείο», ισχυρίζεται η 45χρονη οδηγός της Porsche που διώκεται για κακούργημα

 

 

 

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, με εμπλεκόμενη τη 45χρονη οδηγό μαύρης Porsche, η οποία κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση και εγκατάλειψη μετά από σύγκρουση.

Η ίδια, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές, αρνείται ότι εγκατέλειψε το σημείο και υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το τροχαίο:

«Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, παρά μόνο τα αίματα στο πρόσωπό μου και τον πόνο όταν έφτασα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα ότι συγκρούστηκα με άλλο αυτοκίνητο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Η 45χρονη ισχυρίζεται ότι μετέβη στο νοσοκομείο με τη βοήθεια φίλης της και ενημερώθηκε εκεί για το ατύχημα.


Οι κατηγορίες

Το Σάββατο ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της κακουργηματική δίωξη και την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η κατηγορούμενη παραμένει υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη, όταν και θα παρουσιαστεί για να δώσει εξηγήσεις.

Η δίωξη αφορά:

  • Επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη.
  • Σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.
  • Εγκατάλειψη από υπαίτιο τροχαίου οδηγό.
  • Οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει ένα ηρεμιστικό χάπι, υποστηρίζοντας όμως πως της χορηγήθηκε στο νοσοκομείο και όχι πριν από το τροχαίο.


Τι λένε οι συνήγοροί της

Οι δικηγόροι της επιμένουν ότι η 45χρονη δεν οδηγούσε υπό την επήρεια ουσιών και ότι οι εξετάσεις της ήταν «πεντακάθαρες».

Ο συνήγορος Κωνσταντίνος Οικονόμου δήλωσε:

«Είναι το Xanax που πήρε στο νοσοκομείο, ενώ βρισκόταν σε σοκ. Οι τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις ήταν καθαρές. Το λάθος της είναι ότι οδηγούσε Porsche, είναι ξανθιά, ευκατάστατη και επιτυχημένη γυναίκα. Αυτό δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Σανίδας τόνισε:

«Θα απολογηθεί την Τρίτη, θα λάμψει η αλήθεια. Δεν υπάρχει εγκατάλειψη, ήταν χτυπημένη, σε σοκ και την πήγαν στο νοσοκομείο. Στη Θεσσαλονίκη γίνονται καθημερινά 7 με 10 παρόμοια ατυχήματα. Για το αποτέλεσμα του αλκοτέστ, σφάλματα γίνονται».


Η κατάσταση των τραυματιών

Οι δύο τραυματίες, μια 26χρονη οδηγός και ο 28χρονος συνοδηγός της, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

  • Η 26χρονη παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.
  • Ο 28χρονος νοσηλεύεται σε απλή κλίνη, με πιο ελαφρά τραύματα.

Το τροχαίο εξακολουθεί να συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, ενώ τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην απολογία της 45χρονης, που θα κρίνει και την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης.

 

Αυτή την εβδομάδα

Δωρεά αγιογραφίας από τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Μια ξεχωριστή κίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η...

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

ΝΕΑ

Δωρεά αγιογραφίας από τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου

Μια ξεχωριστή κίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα λίγο πριν ξεκινήσει η...

Ραφήνα: ”Δήμος Δελφινάριο για γέλια και για κλάματα…”

Και λίγα λέει ο π.αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης ο οποίος...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 14 έως και 20 Μαϊου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου

Παρακολουθήστε ζωντανά σήμερα Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου...

RPN.GR