spot_img
21.8 C
Rafina
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
spot_img

Ραφήνα: Την Κυριακή 31 Αυγούστου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο άλσος του Νηρέα! – rpn

 

 

 

Δεν ξεχνάμε την ετήσια γιορτή του Νηρέα Ραφήνας!

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νηρέας Ραφήνας μας καλεί και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Κυριακή 31 Αυγούστου, στο καταπράσινο άλσος του Νηρέα. Μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την τοπική κοινωνία, γεμάτη χαρά, μουσική και παρέα.

Η ετήσια γιορτή του Συλλόγου αποτελεί πάντα μια ευκαιρία για να συναντηθούν οι κάτοικοι και οι φίλοι της Ραφήνας, να θυμηθούν παλιές στιγμές και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτό και πολύ χορό για μικρούς και μεγάλους.

Το άλσος του Νηρέα, με την ανάσα δροσιάς που προσφέρει, είναι ο ιδανικός τόπος για να περάσουμε όλοι μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη κέφι και ξεγνοιασιά.

O Σύλλογος προσκαλεί όλους – μέλη, φίλους και επισκέπτες – να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή, που κάθε χρόνο μας θυμίζει ότι η γειτονιά μας παραμένει ζωντανή και ενωμένη.

Κυριακή 31 Αυγούστου, λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο άλσος του Νηρέα!

Αυτή την εβδομάδα

Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση...

Burnout: Οι εργαζόμενοι εξαντλούνται, οι οικονομικοί δείκτες ανθίζουν

Δεν ξέρω αν η Nayyirah Waheed θα συμφωνούσε με...

ΝΕΑ

Η Βουλή φωταγωγήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας

Με το λογότυπο της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Σκλήρυνση...

Gs Hellas: Αντίστροφη μέτρηση για την επιλογή της Miss Universe Greece 2026!

Μετράμε αντίστροφα για την τελική επιλογή των 50 φιναλίστ,...

RPN.GR