spot_img
27.1 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Ευρυτανία: “Τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες” – Τι συνέβη λίγο πριν εξαφανιστεί

Μεγάλο  ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αποκαλύπτει η δικηγόρος της 48χρονης Ευριδίκης, η οποία αγνοείται από την προηγούμενη Πέμπτη στην Ευρυτανία, καθώς εκείνη ήταν το τελευταίο πρόσωπο με τον οποίο μίλησε τελευταία φορά πριν εξαφανιστεί.

 

 

 

Μιλώντας στο Star, η δικηγόρος αναφέρει ότι είχε επικοινωνήσει την περασμένη εβδομάδα με την 48χρονη μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της:

«Η γυναίκα είχε προβλήματα στον γάμο της και αναζητούσε συμβουλές για να προχωρήσει στο διαζύγιο. Μου είπε ότι ο σύζυγός της τη χτυπούσε τρεις συνεχόμενες μέρες. Την τελευταία φορά τη χτύπησε μέσα στο ιατρείο, όπου εργαζόταν ως βοηθός μικροβιολόγου».

«Η γυναίκα απευθύνθηκε στην αστυνομία, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της και επειδή λιποθύμησε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο». Σύμφωνα με την δικηγόρο, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα στον σύζυγό της και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει στα 50 μέτρα. Εκείνος όμως την ίδια μέρα τα παραβίασε, πηγαίνοντας την ίδια μέρα στο στο σπίτι της μητέρας της 48χρονης. Η 48χρονη τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε το περιστατικό, όμως δεν προχώρησε στη μήνυση, καθώς θεώρησε ότι ο σύζυγός της τελικά θα σεβόταν την απόφαση του δικαστηρίου.

«Ήταν σε μια ψυχική αναστάτωση, αλλά δε μου είχε δώσει την εντύπωση ότι σκέφτεται να κάνει κακό στον εαυτό της. Είχαμε προγραμματίσει ένα ραντεβού στο γραφείο μου την επομένη της εξαφάνισής της και όπως μου είπε η ίδια είχε κλείσει ραντεβού με τον λογιστή της για κάποιες υποθέσεις και με γιατρούς για κάποιες ιατρικές εξετάσεις», είπε η δικηγόρος, προσθέτοντας πως μίλησαν τηλεφωνικά και τη μέρα που εξαφανίστηκε.

«Τη μέρα που εξαφανίστηκε μιλήσαμε και πάλι στο τηλέφωνο. Ο σύζυγός της είχε μπει πάλι στο σπίτι της. Ήταν αναστατωμένη και τη ρώτησα αν θέλει να ειδοποιήσω την αστυνομία. Μου είπε όχι, αλλά εγώ παρόλα αυτά κάλεσα στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερα τι είχε συμβεί. Αστυνομικοί πήγαν από το σπίτι της και τους έδιωξε, λέγοντας ότι ο σύζυγός της είχε φύγει και δεν τους χρειαζόταν», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Την ίδια στιγμή, «κρίσιμη» χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα για τις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό της 48χρονης ο επικεφαλής των ερευνών ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμμος, καθώς από αύριο σταματούν οι έρευνες στη λίμνη των Κρεμαστών και συνεχίζονται από στεριάς οι επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη της 48χρονης εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, με τις Αρχές να εντοπίζουν το αυτοκίνητό της στη γέφυρα της Τατάρνας και μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο και ένα πολυσέλιδο σημείωμα. Σε αυτό, μεταξύ άλλων, η γυναίκα ανέφερε: «Αν με βρείτε τραυματισμένη να κάνετε ευθανασία. Αν με βρείτε νεκρή να με αποτεφρώσετε».

Αυτή την εβδομάδα

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Αρτέμιδα: Τροχαίο έξω από τον Σκλαβενίτη – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το...

ΝΕΑ

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 23ης Ιουλίου 2018 σε Κόκκινο Λιμανάκι, Νέο Βουτζά και Μάτι

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23/07/2018 Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται...

Πικέρμι Service House: Συντήρηση κλιματιστικών σε οικονομικές τιμές!

Ο καθαρισμός των Air condition είναι πολύ σημαντικός παράγοντας...

RPN.GR