spot_img
10.8 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι εγώ η νέα σύντροφος του Στάνκογλου» – Λιάγκας: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε»

 

 

 

Φήμες λένε ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, λίγους μήνες αφότου επιβεβαίωσε ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen, όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρα μέσα από το Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Έχει χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Άσχετα αν το αποκάλυψε τώρα. Είναι 2-3 χρόνια. Φημολογείται ότι έχει σχέση με ένα πρόσωπο αλλά δεν είναι το συγκεκριμένο, δεν είναι η ηθοποιός με την οποία συμπρωταγωνιστούσε. Δεν θα πω συγκεκριμένο χώρο αλλά η νέα του σχέση είναι από τον ευρύτερο χώρο της showbiz, έχει έκθεση. Είναι στον χώρο μας», είπε η δημοσιογράφος.

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, θα πω εγώ. Αν ισχύει αυτό που μου έχετε πει είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι, ταιριάζουν και είναι ένα πολύ φωτογραφίσιμο ζευγάρι», πρόσθεσε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αφού έπαιξε το απόσπασμα στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε: «Δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε, αλλά μ’ αρέσει οι άλλοι που δεν το είπανε… Αυτό που ενώ το ξέρουμε όλοι δεν θέλουμε να το πούμε, είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου “θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”. Τη σχέση αυτή την ξέρουμε εδώ και καιρό. Γι’ αυτό και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός».

Σκορδά: «Δεν είμαι εγώ»

Η Φαίη Σκορδά είπε πως δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη σχέση, με τους συνεργάτες της να τονίζουν πως σύμφωνα με την περιγραφή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ξεκάθαρο το πρόσωπο με το οποίο έχει προχωρήσει την ζωή του ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Τότε τον λόγο πήρε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος θέλοντας να κάνει ένα αστείο, είπε στην παρουσιάστρια: «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα».

Η Φαίη Σκορδά, γελώντας, αποκρίθηκε: «Γιατί γελάτε στο κοντρόλ; Περνάτε ωραία; Εγώ πάντως δεν είμαι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου».

Xαμογέλα και πάλι…

Ωστόσο,  μια χρήστης στο Twitter/X η οποία ήταν πολύ πιο παρατηρητική όσον αφορά τις δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή ανέφερε πως η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε τη φράση «χαμογέλασε και πάλι» για τον Γιάννη Στάνκογλου ξεκινώντας την κουβέντα για την προσωπική του ζωή με την Σίσσυ Χρηστίδου να μπαίνει ισχυρά στο «κάδρο» της νέας συντρόφου του ηθοποιού, αφού η εκπομπή της έχει τίτλο Χαμογέλα και Πάλι!…

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον Δήμο Μαραθώνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μαραθώνος λόγω έργων αποχέτευσης στον...

RPN.GR