Φοιτήτρια στην Πάτρα μαχαιρώθηκε μέσα στο σπίτι της από τον πρώην σύντροφό της!

194

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, νοσηλεύεται νεαρή φοιτήτρια που έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  το περιστατικό σημειώθηκε τα περασμένα  μεσάνυχτα, με τη 19χρονη να δέχεται επίθεση μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Η νεαρή φοιτήτρια είναι από το Μεσολόγγι. Ο 27χρονος δράστης έφτασε στο σπίτι της νεαρής και αφού διαπληκτίστηκαν, εκείνος έβγαλε μαχαίρι και της κατάφερε πολλαπλά τραύματα. Έπειτα ο δράστης κάλεσε σε βοήθεια στενό συγγενικό του πρόσωπο, με το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και μετά από περίπου δύο ώρες, ο 27χρονος συνελήφθη κοντά στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα φέρει τραύματα στην κοιλιακή της χώρα, με το ένα να είναι πιο σοβαρό καθώς της έχει τραυματίσει τον πνεύμονα. Στην Πάτρα έχουν φτάσει και οι γονείς της κοπέλας που ειδοποιήθηκαν τα ξημερώματα για το συμβάν.

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα και Ανακριτή.