spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ εντόπισε η ΑΑΔΕ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ενηλίκων- πρόστιμο 130.000 ευρώ

 

 

 

Ακόμη μία μεγάλη περίπτωση φοροδιαφυγής προέκυψε κατά τη διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Αξιοποιώντας πληροφορίες που έφτασαν μέσω καταγγελίας, και παρακολουθώντας στοχευμένα τη φορολογική συμπεριφορά γνωστού κέντρου διασκέδασης ενηλίκων, διαπιστώθηκε απόκρυψη σημαντικού εισοδήματος.

Από την πλήρη επεξεργασία των στοιχείων, διαπίστωσαν ότι για το φορολογικό έτος 2022, η επιχείρηση δεν υπέβαλε δήλωση φορολογίας εισοδήματος, αποκρύπτοντας έσοδα 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ απέφυγε και την καταβολή ΦΠΑ συνολικού ποσού 255.000 ευρώ.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε ο προβλεπόμενος φόρος και προσαυξήσεις, καθώς πρόστιμο 130.000 ευρώ. Ο έλεγχος συνεχίζεται και σε προηγούμενες χρήσεις, για να διαπιστωθεί εάν η επιχείρηση ήταν το ίδιο… αμελής.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR