spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Φρίκη σε Γυμνάσιο: Του κατέβασαν το παντελόνι ενώ τον μαγνητοσκοπούσαν

 

 

 

Οργή και έντονος προβληματισμός για τα συνεχόμενα κρούσματα ενδοσχολικής βίας!

Η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα ενός 15χρονου μαθητή, για τον εφιάλτη του γιου της, στο σχολείο.

Το άγριο bullying που υπέστη, καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο άρχισε να στέλνεται από κινητό σε κινητό.

Ο άτυχος μαθητής ξεγυμνώθηκε από συμμαθητή του, κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Με τους καθηγητές να μην αντιλαμβάνονται έγκαιρα τα όσα έγιναν, παρά μόνο όταν είδαν τη μητέρα του παιδιού στα γραφεία τους. Ήδη οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις και αναζητούν ακόμα έναν ανήλικο μαθητή, που πήρε μέρος στο συμβάν.

Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου στο 10ο ΕΠΑΛ της Ρόδου, όταν ένας μαθητής έπιασε από τον ώμο έναν 15χρονο συμμαθητή του και του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του σχολείου, παρουσία πολλών μαθητών, καθώς ήταν ώρα διαλείμματος.

Ο 15χρονος στη συνέχεια έμαθε από συμμαθητές του ότι κυκλοφορούσε για το περιστατικό αυτό ένα βίντεο το οποίο κάποιοι είχαν ήδη δει.

Η μητέρα του 15χρονου κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και δύο 15χρονοι συνελήφθησαν για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για διευκόλυνση προσβολών της ανηλικότητας. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν εντολής της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα που θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τα περαιτέρω. Ο τρίτος δράστης που τράβηξε το βίντεο και το διέδωσε αναζητείται από την αστυνομία.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR