Φροντίδα Ηλικιωμένων στο σπίτι: γιατί οι δικοί μας άνθρωποι το αξίζουν!

857

Ο σεβασμός προς τους ηλικιωμένους δεν εμπνέεται,επιβάλλεται -αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, πόσο μάλλον πολιτισμένος.

«Εκεί που είσαι ήμουνα, κι εδώ που είμαι θα ‘ρθεις», που λέει κι η παροιμία.

Ο Κοινωνικός Οργανισμός ”Άγιος Εφραίμ”συστάθηκε τον Απρίλιο του 2017 στα Σπάτα, με σκοπό την διευκόλυνση της φροντίδας ηλικιωμένων της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς όλους, θέσπισε πρωτοποριακές υπηρεσίες κατ’οίκον για τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη βοήθειας για καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι υπερήλικες ή οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες δέχονται με μεγάλη ανακούφιση την ψυχολογική υποστήριξη που τους προσφέρεται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πνευματική υγεία του ασθενούς με άμεσες και ξεκάθαρες συνέπειες στην καθημερινότητά του

Ανακαλύψτε την ευρεία γκάμα υπηρεσιών και φροντίστε το αγαπημένο σας πρόσωπο με τον τρόπο που του αξίζει. Γιατί η φροντίδα είναι δικαίωμα όλων…

Γυναίκα ιατρός αγκαλιάζει ηλικιωμένη γυναίκα

Η υπηρεσία “Φροντίδα για Όλους στο Σπίτι” απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής διαβίωσης λόγω διαφόρων ασθενειών ή δυσκολιών. Κυρίως απευθύνεται σε ηλικιωμένους ανθρώπους που χρειάζονται ατομική οικιακή βοήθεια στην καθημερινοτητά τους. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια πληθώρα υπο-υπηρεσιών οι οποίες διασφαλίζουν την αξιοπρεπή διαβίωση του ηλικιωμένου, με γνώμονα την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής τους.

Ατομική υγεινή,,μαγείρεμα,καθημερινά ψώνια,φροντίδα οικίας,νοσηλευτικές ανάγκες,φυσικοθεραπεία,συνοδεία σε εξόδους,τακτοποίηση λογαριασμών,συναισθηματική στήριξη.

Ενδεικτικές τιμές παροχής υπηρεσιών: Φυσικοθεραπεία κατ οίκον από 15€ ,αιμοληψία από 5€, οδοντίατρος κατ οίκον, ακτινογραφίες κ υπέρηχο κατ οίκον, φροντίδα στο σπίτι από 70€/ μήνα.

Σκοπός του προγράμματος είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας, να βοηθήσει την αυτόνομη και αξιοπρεπή διαβίωση, να υποστηρίξει το οικογενειακό περιβάλλον των ωφελούμενων και να προωθήσει την απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού.

Φυσικοθεραπευτής φροντίζει ηλικιωμένο
Νεαρή γυναίκα συνοδεύει ηλικιωμένη σε περίπατο

Αναγνωρίζουν την ανάγκη των ανθρώπων που δεν μπορούν να μετακινηθούν και παρέχουν αιμοληψία στο σπίτι σας.

Για τηλεφωνικό ραντεβού καλέστε

2294700148 & 6946572816

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Συμπληρώστε τώρα τα στοιχεία σας για να εξασφαλίσετε τη θέση σας ΕΔΩ!

Κ.Τ