Ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, οφείλει να καλύπτει τα έξοδα των ομάδων που αγωνίζονται “εντός έδρας”

332

Είναι γνωστό ότι οι ομάδες της Ραφήνας που χρησιμοποιούν ως έδρα το γήπεδο “Παναγιώτης Σκούφος” , αναγκάζονται για τους εντός έδρας αγώνες , αλλά και για τις προπονήσεις να υποβάλλονται σε επιπλέον έξοδα γιατί το γήπεδο δεν ήταν έτοιμο στην ώρα του.

Μήπως θα πρέπει ο Δήμος πλέον τις τακτικής επιχορήγησης που δίνει κάθε χρόνο στις ομάδες να τους καταβάλλει και αυτά τα έξοδα;

Γιατί να “πληρώνουν¨οι διοικήσεις των ομάδων , λάθη άλλων;

Τα λάθη πληρώνονται ! Και μάλιστα οι ευθύνες δεν μεταβιβάζονται αλλά αναλαμβάνονται απο τον Δήμαρχο και για να καταλάβετε τι εννοούμε διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα απο το lifo.gr

Τρίκαλα: O δήμαρχος ζήτησε συγγνώμη και ανακοίνωσε 4 μήνες δωρεάν νερό σε δημότες επειδή καθυστέρησε έργα

Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.   Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.   Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ.

Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.   Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει»