Γεράσιμος Βουδούρης : Η κριτική των εξαφανισμένων δεν μας πτοεί

482

 

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ”Φίλιππος Καβουνίδης” ,δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου και ιατρός Γεράσιμος Βουδούρης μας έστειλε την παρακάτω επιστολή την οποία παραθέτουμε αυτούσια και η οποία αφορά σε απάντησή του σε σχόλια της Μαρίας Αποστολάκη σε συνέντευξη που δημοσιεύσαμε προ ολίγων ωρών.

”Οι δηλώσεις της κ.Αποστολάκη Μαρίας που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω συνέντευξης που έδωσε στο rpn.gr και σε ό,τι με αφορούν,τις θεωρώ τουλάχιστον ατυχείς και ανακριβείς.

 

Για να εξηγούμαι και να πληροφορούνται οι συμπολίτες μας την αλήθεια και την πραγματικότητα για ό,τι συμβαίνει απαντώ:

Εγώ και η παράταξη στην οποία ανήκω δεν είμαστε εξαφανισμένοι,ασχολούμαστε όλο το 24ωρο με τα πολύ σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την πανδημία και δίνουμε λύσεις μέσα από τις αποφάσεις της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων που δημιουργήσαμε πρώτοι από όλους τους δήμους προκειμένου να κρατήσουμε στο μέτρο του δυνατού τα κρούσματα του covid-19 σε χαμηλά νούμερα.

Η κυρία Αποστολάκη όφειλε να γνωρίζει με βάση τις εγκυκλίους του υπουργείου Εσωτερικών ότι όποιος υπάλληλος επιστρέφει στην εργασία του στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, οφείλει να έχει εξεταστεί για το ιό covid-19.

Αυτό που συνεχώς λέει για το μοριακό τεστ είναι εκείνο που δείχνει σήμερα αν νοσούμε.

Αντίθετα τα τεστ αντισωμάτων στα οποία εμείς υποβάλλουμε το προσωπικό του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης δείχνουν εάν νόσησε ασυμπτωματικά στο παρελθόν και εάν η συγκεκριμένη ανοσοσφαιρίνη Μ αυξάνεται κατά την πρόσφατη νόσηση.

Όλοι αντιλαμβάνονται ότι η επιστημονική ειδικότητα του γιατρού απέχει πάρα πολύ από εκείνη του βιολόγου.

Ο γιατρός είναι εκείνος που καλείται να γνωματεύσει,να διαγνώσει,να θεραπεύσει και έχει την απόλυτη ευθύνη.

Όσο για το κόστος που αναφέρθηκε ότι θέλαμε να πριμοδοτήσουμε ιδιωτικό εργαστήριο την πληροφορώ ότι κυμάνθηκε στο ύψος αγοράς κόστους του εργαστηρίου και εν πάσει περιπτώσει δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον και δεν προσφέρθηκε κανένας ιδιωτικός ή δημόσιος φορέας της περιοχής μας να εξετάσει το προσωπικό του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης,τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους εκπαιδευτικούς.

Για την ιστορία την ενημερώνω ότι έχω αποποιηθεί της αποζημίωσης του προέδρου του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης και η προσφορά μου είναι στο πλαίσιο της εθελοντικής αυτοδιοικητικής υποχρέωσής μου.

Το όλο θέμα δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και καλά θα κάνουν να εμφανίζονται ,να λένε τις απόψεις τους ώστε μέσα από την σύνθεση να βγαίνει το όφελος για τον δημότη”.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================