Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 9/11

242

 

Κριός
Πιάσε ένα προγραμματάκι σωματικής άσκησης σήμερα, χωρίς υπερβολές και επίσης κάνε τις χαζοδουλειές του σπιτιού που σ’τη δίνουν, θα ‘σαι καλύτερα μετά.

Ταύρος
Αν μπορείς να περάσεις χρόνο με τα παιδιά ή τον σύντροφό σου και τα θέματά τους, θα πάρεις χαρά και ίσως βρεθούν αναπάντεχες λύσεις.

Δίδυμοι
Οργάνωσε την κατάσταση στο σπίτι, τακτοποίησε, καθάρισε, φτιάξε ατμόσφαιρα τέλος πάντων και προσπάθησε να μην κρίνεις τόσο τι κάνουν οι άλλοι.

Καρκίνος
Αν και ίσως είναι ένα αποκούμπι, το κουτσομπολιό δεν είναι και τόσο καλή ιδέα σήμερα. Είναι πολύ καλύτερη ιδέα να μείνεις στα πιο πρακτικά ζητήματα.

Λέων
Ασχολήσου με το θέμα της διατροφής σου, επειδή θα είναι πολύ βοηθητικό και για την ψυχολογία σου να μην αφήσεις το θέμα στην τύχη του

Παρθένος
Αναζήτησε κάποιου είδους άσκηση που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο και περιποιήσου τον εαυτό σου.

Ζυγός
Αν μπορείς να τοποθετηθείς λίγο πιο υγιεινά απέναντι σε ωράρια ύπνου, διατροφή κ.ο.κ. θα σε βοηθήσει με το ψυχολογικό βάρος των ημερών.

Σκορπιός
Καλό είναι να θυμάσαι ότι ακόμη κι αν είσαι σε κάποιο χώρο μόνος σου, δεν είσαι «μόνος» σου και αξίζει να μιλήσεις με φίλους και να σχεδιάσετε κάτι «μαζί».

Τοξότης
Εάν δουλεύεις, είναι καλή μέρα για να οργανώσεις πλάνο. Αν όχι, είναι καλή μέρα να σκεφτείς πως δεν θα αφήσεις αυτόν τον χρόνο απλά να περάσει.

Αιγόκερος
Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις βρεθείς σε πιο φυσικό περιβάλλον, θα σου κάνει πολύ καλό. Αν όχι, μην αισθάνεσαι ενοχές που κάνεις μια παύση.

Υδροχόος
Γενικά αν μπεις σε αναλύσεις επί αναλύσεων των πρακτικών θεμάτων της περιόδου, θα είναι αρκετά βαρύ ψυχολογικά, εκτός αν είσαι αποφασισμένος.

Ιχθύες
Αν θέλεις να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και την σχέση σου, το να κάνεις συστάσεις και να προσπαθείς διαρκώς να πείσεις, είναι άστοχη προσέγγιση.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================