spot_img
15.3 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Γεράσιμος Βουδούρης: Πληθωρικός, ανεξάρτητος και δυναμικός παράγοντας της τοπικής και όχι μόνο πολιτικής σκηνής

 

 

 

Ο Γεράσιμος Βουδούρης είναι μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει για την πολιτική του συνέπεια, την εμπειρία του και την ικανότητά του να αναλαμβάνει ηγετικούς ρόλους με αποτελεσματικότητα. Με μια πορεία γεμάτη από σημαντικές θέσεις ευθύνης, έχει αποδείξει ότι διαθέτει το βάθος και την αποφασιστικότητα να επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις στον δημόσιο βίο.

Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό: πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. ΤΣΑΥ (1994-2003), διοικητής του ΟΓΑ (2003-2004), μέλος του Δ.Σ. της Εμπορικής Τράπεζας (1995-2004), διοικητής του ΟΑΕΕ (2010-2011) και καθοδηγητής της σύστασης του ΕΟΠΥΥ (2012). Αυτές οι θέσεις του προσέφεραν την ευκαιρία να αναδείξει τις ηγετικές του ικανότητες και να συμβάλει στην αναμόρφωση του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος.

Ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, είχε αναλάβει πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Η στρατηγική του σκέψη και η ικανότητά του να εντοπίζει και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με αποτελεσματικότητα τον καθιστούν έναν αξιόπιστο και σεβαστό πολιτικό παράγοντα στην περιοχή.

Ο Μάκης δεν φοβάται να εκφράσει τις απόψεις του, ακόμη και όταν έρχονται σε αντίθεση με τις επικρατούσες απόψεις. Αυτή η ανεξαρτησία σκέψης και η τόλμη του να αναλαμβάνει θέσεις που ενδέχεται να είναι αμφιλεγόμενες τον καθιστούν πολιτικό με ουσία και βάθος. Οι τοποθετήσεις του είναι πάντα τεκμηριωμένες και στοχευμένες, γεγονός που τον καθιστά έναν αξιόλογο συνομιλητή και έναν πολιτικό με ουσιαστικό λόγο και κάποιον με αρκετούς επικριτές για όλους τους παραπάνω λόγους.

Σε όλα αυτά, δίπλα του, η σταθερή του στήριξη και η «κολώνα» του ήταν ένας μεγάλος ήρωας, η γυναίκα του, η Θέμις, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και συμβάλλει στην ισχυρή και αποφασιστική παρουσία του.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε – γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε – ότι ο Μάκης θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις δημοτικές εκλογές του 2028. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσουμε και θα το δημοσιεύσουμε όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τότε, αξίζει να παρακολουθούμε τις τοποθετήσεις του, οι οποίες, αν μη τι άλλο, προκαλούν ένταση και ενδιαφέρον.

Αυτή την εβδομάδα

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Νερά σε σπίτια και επιχειρήσεις

Στις αυλές των σπιτιών στον οικισμό Μεσάγκαλα Λάρισας, έχει...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

ΝΕΑ

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

Νέο έκτακτο από ΕΜΥ: Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Οι «κόκκινες» περιοχές

Σε νέα επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε...

RPN.GR