Η Νέα Μάκρη γέμισε με ήχους, γεύσεις και χρώματα Ηπείρου, στο πλαίσιο της Γιορτής Τσίπουρου 2025, που διοργάνωσε με εντυπωσιακή επιτυχία η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, και το γλέντι συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι και συμμετοχή μέχρι τις 7–8 το βράδυ, σε ένα ζεστό και φιλόξενο κλίμα που θύμισε σε όλους τα πανηγύρια της Ηπείρου.
Ο χώρος γέμισε από εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικό ηπειρώτικο τσίπουρο, παραδοσιακά εδέσματα και μουσικοχορευτικά δρώμενα υψηλού επιπέδου. Οι μουσικές, οι στολές και τα χαμόγελα δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο της ηπειρώτικης παράδοσης.
Η Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης, Μαραθώνα και Ραφήνας απέδειξε για ακόμη μία φορά το πάθος, την οργάνωση και την αφοσίωση των μελών της, προσφέροντας ένα γεγονός αντάξιο της ιστορίας και του κύρους της.
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας, Δημήτρης Βασιλείου, δέχτηκε θερμά συγχαρητήρια για τη συνολική επιμέλεια και το μεράκι της διοργάνωσης, καθώς και για τη συνεχή του προσπάθεια να κρατά ζωντανό το νήμα της παράδοσης μέσα στην τοπική κοινωνία.
Στη Γιορτή παρευρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό και αυτοδιοικητικό χώρο, τιμώντας την προσπάθεια της Αδελφότητας και αναδεικνύοντας τη σημασία τέτοιων πολιτιστικών δράσεων για τον τόπο.
Μεταξύ αυτών, εκτός φυσικά από τον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα, η Υπουργός Παιδείας κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός κ. Βασίλης Οικονόμου, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης κ. Στέλιος Φωτόπουλος.



Δείτε πολλές φωτογραφίες πατώντας εδώ




































