spot_img
11.6 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Γλυκά Νερά: Πωλητήριο στο σπίτι στην Αλόννησο έβαλαν οι γονείς της Καρολάιν

 

 

 

Φεύγει από την Αλόννησο και ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, την οποία δολοφόνησε ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Στο πατρικό της Καρολάιν στο νησί, σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκε πωλητήριο αντί 500.000 ευρώ.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και δείχνουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του, την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκέπτονταν οικογενειακώς το νησί.

Το πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο

Σημειώνεται ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς μετά τη μετεγκατάσταση της μικρής Λυδίας με την γιαγιά της, Σουζάνα στις Φιλιππίνες, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την Αλόννησο έπειτα από 25 χρόνια που έμενε στο νησί.

Ο πατέρας της Καρολάιν ο οποίος έμεινε μόνος και αντιμετωπίζοντας σοβαρά κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα πάει είτε σε Κέντρο Αποκατάστασης στην Αθήνα ή θα μετακομίσει κι εκείνος στις Φιλιππίνες.

Το πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο

Το πατρικό σπίτι της Καρολάιν στην Αλόννησο

Η μικρή Λυδία βρίσκεται από τον περασμένο Οκτώβριο στις Φιλιππίνες και μεγαλώνει με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν.

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Σημειώνεται ότι ο συζυγοκτόνος αναμένεται να σταθεί απέναντι από τους δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου στα τέλη Απριλίου καθώς η δίκη σε δεύτερο βαθμό έχει διακοπεί για τις 24 Απριλίου.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού που προβλήθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” δείχνουν για πρώτη φορά την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού και δίπλα την κούνια που κοιμόταν η μικρή Λυδία, όταν επισκεπτόντουσαν οικογενειακώς το νησί.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Νέα Μάκρη: Επίσημη ονοματοδοσία οδού «Ιωάννη και Κυριάκου Δαμιανόγλου» στον Προβάλινθο – rpn

Σε κλίμα συγκίνησης και βαθύ σεβασμού πραγματοποιήθηκε σήμερα, στον...

ΝΕΑ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

RPN.GR