spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πονάω ακόμα – Η άπνοια και τα κιλά δεν βοηθάνε»

 

 

Για τη δεύτερη φορά που νόσησε με κορωνοϊό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είδηση που έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ηχητικό μήνυμα που έστειλε στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, δικαιολογώντας την απουσία του.

Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», ο παρουσιαστής είπε: «Πονάω, πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα. Την ώρα που έστειλα αυτό το ηχητικό στο ραδιόφωνο δεν ήμουνα χάλια, απλά το έκανα να φαίνεται έτσι. Περαστικά σε όλους γιατί έχω μάθει ότι έχει πάλι έξαρση ο κορωνοϊός και γενικότερα και ο καιρός είναι παράξενος, έχει ιώσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή».
«Τέλος του μηνός θα τελειώσουν τα γυρίσματα λογικά, δεν έχω ασχοληθώ με περισσότερο πράγματα, έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ, γιατί είμαι και καταπονημένος μετά τον κορωνοϊό» πρόσθεσε στις ίδιες δηλώσεις, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μία μέρα πριν, την Τρίτη 13 Ιουνίου, οπότε και επέστρεψε στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορωνοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR