spot_img
24.3 C
Rafina
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
spot_img

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας: ”Ξύπνησα ακούγοντας γυναικείες κραυγές κι ένα τζάμι να σπάει”

 

 

 

Μία προσαγωγή

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/04) στο κέντρο της Αθήνας, όταν μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Κολοκοτρώνη.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή, ξεκινώντας έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της γυναίκας.

Μία προσαγωγή – Στο μικροσκόπιο η επαφή μέσω εφαρμογής

Από διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στον 3ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας προσήχθη ένας άνδρας, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας φαίνεται να έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά παραμένουν υπό διερεύνηση και δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις και στοιχεία, ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Μαρτυρία-κλειδί: «Άκουσα κραυγές και σπάσιμο τζαμιού»

Καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι η μαρτυρία ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος περιέγραψε σκηνές έντασης που εκτυλίχθηκαν λίγο πριν το περιστατικό.

Όπως ανέφερε, γύρω στις 04:20 τα ξημερώματα ξύπνησε από γυναικείες κραυγές, οι οποίες αρχικά ακούγονταν από το πεζοδρόμιο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν μέσα στο κτίριο.

Λίγο αργότερα, άκουσε φωνές στα αγγλικά και έναν έντονο καβγά, με φράσεις όπως «Baby, open, I’m sorry», ενώ περίπου στις 04:45 σημειώθηκε δυνατό σπάσιμο τζαμαρίας, που –όπως διαπιστώθηκε– προερχόταν από τον φωταγωγό μεταξύ τρίτου και τέταρτου ορόφου.

Ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία, καθώς η ένταση και η διάρκεια του επεισοδίου τον ανησύχησαν.

Αναμένονται απαντήσεις από την ιατροδικαστική εξέταση

Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τη σορό της γυναίκας, με τα αποτελέσματα να αναμένονται και να θεωρούνται κρίσιμα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ των τελευταίων ωρών της γυναίκας.

Μέχρι στιγμής, το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια υπόθεση με πολλά αναπάντητα ερωτήματα – και καθόλου χώρο για βιαστικά συμπεράσματα.

Αυτή την εβδομάδα

Eurovision 2026 – Α’ ημιτελικός: Αποθεώθηκε ο Akylas με το «Ferto» – Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο Έλληνας εκπρόσωπος κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα της...

Ραφήνα: Διακοπές υδροδότησης και σε άλλες οδούς – Έκτακτη ενημέρωση – έσπασαν σωληνώσεις

Έκτακτη ενημέρωση για βλάβες στο Δίκτυο Ύδρευσης Ο Δήμος Ραφήνας...

«Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω…»- του Βασίλη Μοτσάκου

«Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω…» Σε λίγες...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 12/5

Η Τρίτη για σένα φίλε μου Κριέ, ξεκινά με...

Απίστευτο μπέρδεμα στην Ηλιούπολη: Ενημέρωσαν λάθος πατέρα ότι το παιδί του ήταν νεκρό

Σοκ και αδιανόητη αναστάτωση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω...

ΝΕΑ

Eurovision 2026 – Α’ ημιτελικός: Αποθεώθηκε ο Akylas με το «Ferto» – Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Ο Έλληνας εκπρόσωπος κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα της...

«Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω…»- του Βασίλη Μοτσάκου

«Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω…» Σε λίγες...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 12/5

Η Τρίτη για σένα φίλε μου Κριέ, ξεκινά με...

Απίστευτο μπέρδεμα στην Ηλιούπολη: Ενημέρωσαν λάθος πατέρα ότι το παιδί του ήταν νεκρό

Σοκ και αδιανόητη αναστάτωση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις γύρω...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινό μενού εβδομάδος

Κάθε μέρα και διαφορετικές γεύσεις, μαγειρεμένες με φροντίδα και...

Ορκίστηκαν 8 νέοι υπάλληλοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Παλλήνης

Ορκωμοσία 8 νέων υπαλλήλων στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου...

RPN.GR