spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους τρεις παίκτες που ήταν στο «κορονο-πάρτι»

 

 

 

Συνελήφθη τα ξημερώματα 24χρονη, η οποία διοργάνωσε πάρτι με τη συμμετοχή τριάντα ατόμων σε ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου, παρά την  απαγόρευση στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον συνήγορο της 24χρονης, Αλέξη Κούγια, η ίδια είναι υπεύθυνη του ξενοδοχείου, πως δεν έχει κάποια σχέση με το περιστατικό και πως το πάρτι δεν ήταν οργανωμένο αλλά  «αυθόρμητο».

Επίσημη θέση για το θέμα που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες πήρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της στο συγκεκριμένο πάρτι.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από την ΠΑΕ, οι Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε έχουν ήδη κληθεί σε απολογία, ενώ θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο πρόστιμο.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR