spot_img
9.7 C
Rafina
Σάββατο, 14 Μαρτίου, 2026
spot_img

Η Έμα Στόουν πουλά την έπαυλή της στο Τέξας – RPN

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Έμα Στόουν και ο σύζυγός της, παραγωγός-σκηνοθέτης Ντέιβ ΜακΚάρι, ανακοίνωσαν την πώληση της πολυτελούς έπαυλής τους στο Όστιν του Τέξας, έναντι του ποσού των 26,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ακίνητο, που βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά Tarrytown, είναι ένα ιστορικό κτήμα γεωργιανού ρυθμού, το οποίο το ζευγάρι απέκτησε το 2021 με σκοπό να μετακομίσει μόνιμα στην περιοχή.

 

 

 

Η έπαυλη, που καλύπτει περίπου 10.000 τετραγωνικά μέτρα, περιλαμβάνει κύρια κατοικία με τέσσερα υπνοδωμάτια και έναν ανεξάρτητο ξενώνα με δύο υπνοδωμάτια. Διαθέτει επίσης πισίνα, υδρομασάζ, γκαράζ με αίθουσα προβολών, πέντε σαλόνια, δύο τραπεζαρίες, βιβλιοθήκη και χώρο ψυχαγωγίας. Η ανακαίνιση του σπιτιού, που χρονολογείται από το 1940, διήρκεσε πάνω από τρία χρόνια και συνδύασε την αποκατάσταση των ιστορικών στοιχείων με σύγχρονες παρεμβάσεις, όπως η ενοποίηση κουζίνας και σαλονιού για πιο ανοιχτή διαρρύθμιση. Μάλιστα, η εγκατάσταση των ξύλινων λεπτομερειών στην αίθουσα προβολών χρειάστηκε πάνω από έναν χρόνο.

Ο κύριος λόγος της πώλησης είναι η αυξημένη επαγγελματική δραστηριότητα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη, που καθιστά τη μετακόμιση στο Τέξας λιγότερο πρακτική προς το παρόν. Παρά το γεγονός ότι η έπαυλη δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί πλήρως, το ζευγάρι αποφάσισε να την βγάλει στην αγορά, καθώς τα σχέδιά τους άλλαξαν.

Η Έμα Στόουν είναι γνωστή και για τις επιτυχημένες επενδύσεις της στην αγορά ακινήτων, έχοντας πουλήσει στο παρελθόν ακίνητα σε Μαλιμπού και Λος Άντζελες με σημαντικό κέρδος. Η πόλη του Όστιν παραμένει δημοφιλής για αγοραπωλησίες υψηλού κόστους, κυρίως από επαγγελματίες της τεχνολογίας, παρά την πρόσφατη ύφεση στην αγορά.

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR