Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής στη συνεδρίαση του ΕΕΑ , παρουσία υπουργού Χ. Σταϊκούρα.

304
Στη φωτο από αριστερά ο Αντιπρόεδρος κ. Δημέλης, ο Πρόεδρος κ. Δαβερώνης, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Σταϊκούρας και ο Γεν. Γραμματέας κ. Γκόνος.

Αγαπητά μέλη,

Τη Δευτέρα 27.01.2020 στις 19:00, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) στην αίθουσα Δ.Σ. του Ε.Ε.Α.

Από την Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α.) παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ο Γενικός γραμματέας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΝΟΣ και ο Αντιπρόεδρος κ.ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΕΛΗΣ.

Στη φωτο από αριστερά ο Γεν. Γραμματέας κ. Γκόνος, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ κ. Κουράσης, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημέλης και ο Πρόεδρος κ. Δαβερώνης

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΑ, εκπρόσωποι των ελεύθερων επαγγελματιών καθώς και εκπρόσωποι των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έθεσαν στον Υπουργό Οικονομικών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, αλλά και τα ζητήματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας, ενώ ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ παρουσίασε την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και απάντησε στα ερωτήματα των παρευρισκόμενων.

Οι παρεμβάσεις της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. για τα φορολογικά θέματα που αφορούν τον επισιτιστικό κλάδο ήταν εύστοχες και δυναμικές.

Έμφαση δόθηκε στην μείωση του Φ.Π.Α. στην εστίαση και ειδικά στα είδη που έχουν παραμείνει στον υψηλό συντελεστή όπως ο καφές αλλά και σε θέματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου που μισθώνουν αιγιαλό.

Με εκτίμηση, για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΝΟΣ