Θανάσης Αυγερινός : Θερμές ευχές προς τους δημότες και συγχαρητήρια στη πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ραφήνας-Πικερμίου.

290

Πρωί-βράδυ στο γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας και στις γειτονιές , με μοναδικό στόχο την αναβάθμιση της Ανατολικής Αττικής. Με μια καλή ομάδα συνεργατών και σε άμεση επαφή με όλους τους Δημάρχους , έχει τους δικούς του στόχους και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στη καθημερινότητά τους οι πολίτες.

Χθες το απόγευμα όμως , ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θανάσης Αυγερινός, βρέθηκε στη Ραφήνα , καλεσμένος από τη πρόεδρο της ΔΗΜ Τ.Ο. ΝΔ Δέσποινα Γκικάκη για τη κοπή της βασιλόπιτας. Με την ευκαιρία της παρουσίας του και πάλι είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνού και να συζητήσει με πολίτες.

Μιλώντας στο rpn.gr o Θανάσης Αυγερινός , μας παρακάλεσε να μεταφέρουμε τις ευχές του προς όλους, μας υπενθύμισε ότι η πόρτα του γραφείου είναι ανοικτή για όλους και συνεχάρη τη πρόεδρο, το Δ.Σ και τα μέλη της ΔΗΜ Τ.Ο Ν.Δ Ραφήνας-Πικερμίου για την εξαιρετική οργάνωση της εκδήλωσης για τη κοπή της βασιλόπιτας.

Δ.Α