spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Η φρεγάτα Ύδρα και αλεξιπτωτιστές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (φωτο)

 

 

 

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 η Φρεγάτα (Φ/Γ) Ύδρα κατέπλευσε στο λιμένα ABU DHABI των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στο πλαίσιο συμμετοχής της στις εκδηλώσεις των Διεθνών Εκθέσεων Αμυντικού Υλικού IDEX & NAVDEX 2021, που θα λάβουν χώρα στο Abu Dhabi National Exhibition Centre, από την Κυριακή 21 έως την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Την ίδια ημέρα προσωπικό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΓΕΕΘΑ/ΔΔΕΕ) έφτασε στο DUBAI, προκειμένου να εκπαιδευτεί στον εξομοιωτή ελεύθερης πτώσης (αεροσήραγγα) που διαθέτουν τα ΗΑΕ. Η εν λόγω εκπαίδευση, η οποία εκτελείται σε ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξασφαλίζει πολύτιμη εμπειρία στο δύσκολο αντικείμενο της ελεύθερης πτώσης, με παράλληλη σημαντική μείωση κόστους σε σχέση με την εκτέλεση πραγματικών αλμάτων.

Η συμμετοχή προσωπικού και μέσων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στις ανωτέρω δραστηριότητες, εντάσσεται στην ενίσχυση και εμβάθυνση των ήδη άριστων σχέσεων και της αμυντικής συνεργασίας της χώρας μας με τα ΗΑΕ.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, κατά την επίσημη επίσκεψή του στα ΗΑΕ από το Σάββατο 20 έως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 στο πλαίσιο των Διεθνών Εκθέσεων Αμυντικού Υλικού IDEX & NAVDEX 2021, μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί τη Φ/Γ ΥΔΡΑ και θα παρακολουθήσει μέρος της εκπαίδευσης της Ομάδας των Ελλήνων αλεξιπτωτιστών.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:law&order

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR