Η Γενική Συνέλευση του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας στην βεράντα του ΚΑΠΗ(φωτο)

276

Με το βλέμμα στην Αγιά Σοφιά, στο Καστελόριζο και στα θύματα της θλιβερής επετείου της πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στο Μάτι ξεκίνησε τον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Εύη Γκατσοπούλου, στην τακτική γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Ραφήνας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.Ακολούθησαν θερμές ευχαριστίες προς το συμβούλιο,τα μέλη, τους δωρητές και τον μεγάλο ευεργέτη Αθανάσιο Μαρτίνο.

Η Γραμματέας Εισοδεία Λέου διάβασε τους απολογισμούς όλων των Εφορειών, από όπου αναδείχθηκε το σημαντικό έργο του Λ.Ε.Ρ., οι πολυπληθείς ποιοτικές του δράσεις, οι αξίες και το ήθος που προβάλλει.

 

Η Έφορος Οικονομικών, Άννα Ραπτοπούλου, ανακοίνωσε τον οικονομικό προϋπολογισμό και απολογισμό, ενώ το λόγο πήρε και η εκπρόσωπος της εξελεγκτικής επιτροπής, Ελένη Καμάρα.

Μέσα σε κλίμα ικανοποίησης για την ανοδική πορεία του Λ.Ε.Ρ. και τις θετικές αντιδράσεις των μελών η Πρόεδρος και Γραμματέας της Συνέλευσης,Ρένα Φουντή και Κατερίνα Παπαδοπούλου έληξαν τη συνεδρίαση.