spot_img
34.5 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

«Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε “κοτέτσι”… Κρυώνει!»

 

 

 

Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και για τα όσα ακούγονται τις τηλευταίες ημέρες για τον πατέρα Αντώνιο μίλησαν δύο γυναίκες που γνωρίζουν τόσο τον ίδιο, όσο και τη μητέρα του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό έξω από το πατρικό σπίτι του πατέρα Αντώνιου στη Χίο, πήραν θέση για τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, αλλά και το πώς τις διαχειρίζεται η μητέρα του επικεφαλής της ΜΚΟ.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε αρχικά η οικογενειακή φίλη.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία που φέρονται να είναι στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου: «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; (…). Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα… », είπε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι. 

μητέρα πατέρα Αντώνιου

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου μαζί με την πρεσβυτέρα να τα άτομα στα οποία φαίνεται να ανήκει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Πριν μερικές ημέρες, με εισαγγελική εντολή έγινε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών της, όπως και εκείνων του γιου της και της πρεσβυτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε θυρίδα στο όνομα της ηλικιωμένης στη Χίο.

πατέρας Αντώνιος

 

«Είναι ψέματα αυτά που λένε, θέλουν να του τα πάρουν όλα»

Οι γυναίκες έζησαν για χρόνια μαζί με την οικογένεια του πατέρα Αντώνιου. Μάλιστα η μια από τις δύο ήταν σαν δεύτερη μητέρα για τον επικεφαλής της Κιβωτού.

Περιέγραψαν τις δυσκολίες της οικογένειας στο νησί πριν πολλά χρόνια και έκαναν λόγο για μια οικογένεια πρότυπο, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες σε δύσκολους καιρούς.

Όπως είπαν δεν πιστεύουν ότι οι καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου ισχύουν και θεωρούν ότι έχουν σκοπό να τον βλάψουν: «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την “Κιβωτό”. Επειδή τους έβαλε τα “γυαλιά”, θέλουν να του πάρουν την “Κιβωτό”…», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Διακοπή υδροδότησης στη Διώνη την Παρασκευή 17 Ιουλίου λόγω επέκτασης του δικτύου

Το Τμήμα Δικτύων Κοινής Ωφελείας και Οδοποιίας του Δήμου...

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινικές διώξεις σε τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Ποιες υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην έρευνα για την υπόθεση του...

ΝΕΑ

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

RPN.GR