Ι.Ν Ανάληψης Διασταύρωσης Ραφήνας: Έρανος αγάπης 2020

274

 

Τα υφιστάμενα μέτρα, έχουν φέρει δυσκολίες όχι μόνο στην πνευματική μας ζωή, αλλά και σε πρακτικά ζητήματα. Ένα από αυτά είναι και η διεξαγωγή του ετήσιου Εράνου Αγάπης, ο οποίος φέτος δεν μπορεί να διεξαχθεί με τον γνωστό τρόπο, από σπίτι σε σπίτι.

Όμως οι κοινωνικές και φιλανθρωπικές δομές του Ι. Ναού συνεχίζουν να προσφέρουν ποικίλη βοήθεια σε δεκάδες οικογένειες. Μάλιστα φέτος οι ανάγκες, λόγω των μέτρων είναι αυξημένες.

Για το λόγο αυτό, προκειμένου και η δική σας αγάπη να βρει διέξοδο αλλά και το έργο του Ι. Ναού να μπορέσει να στηριχθεί, ώστε να συνεχίσει να είναι δίπλα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα τις μέρες που έρχονται, ο Έρανος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά. Οδηγίες παρέχονται στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Απευθύνουμε θερμή παράκληση να ενισχύσετε την προσπάθεια, να βοηθήσετε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ώστε και αυτοί να μπορέσουν να συνδράμουν και να κοινοποιήσετε το σύνδεσμο όπου κρίνετε.

Ο Έρανος θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου για να υπάρξει χρόνος προετοιμασίας και διανομής της βοήθειας προ των Χριστουγέννων.
Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα!

Ο “Έρανος Αγάπης” διενεργείται στην ενορία μας κάθε χρόνο, τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Αποσκοπεί στην ενίσχυση των φιλανθρωπικών δράσεων του Ι. Ναού μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι προσφέρεται καθημερινά γεύμα σε δεκάδες συνανθρώπους μας, δίδονται εβδομαδιαία πακέτα τροφίμων σε πολλές οικογένειες, παρέχονται χρηματικά βοηθήματα για ποικίλες ανάγκες κ.α.

Φέτος η διενέργεια του Εράνου, στα σπίτια μας, είναι πολύ δύσκολη λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας [ολικής ή μερικής]. Γιατί ενώ η συλλογή χρημάτων, λόγω των μέτρων, είναι πολύ δύσκολη αλλά οι ανάγκες μεγαλώνουν. Ειδικά φέτος, που στερούμαστε πολλά, ειδικά φέτος η αγάπη μας πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεράσει τα εμπόδια και να φθάσει όπου υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται την έννοια μας. Δημιουργήσαμε λοιπόν αυτήν την σελίδα ώστε να μπορέσετε ηλεκτρονικά να συνδράμετε στο έργο της Ενορίας μας, από το περίσσευμα της καρδιάς σας.

Είναι πολύ σημαντικό, όσοι γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες, να βοηθήσουν όσους τυχόν θέλουν να συνδράμουν στον έρανο, αλλά δεν γνωρίζουν την διαδικασία.

Οδηγίες: Πατώντας στο “κουμπί” της δωρεάς, οδηγείστε στη σελίδα δωρεάς του εράνου. Εκεί μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας με δύο (2) τρόπους:

  • Με PayPal, για όσους έχουν λογαριασμό στην πλατφόρμα αυτή. Στην περίπτωση αυτή θα έρχεται αυτόματα η απόδειξη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  • Με χρεωστική – πιστωτική κάρτα, όπου πρέπει απλά να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας.
  • Παρακαλούμε να αποθηκεύσετε την απόδειξή σας , διότι μπορεί να χρειαστεί σε περίπτωση που διεξαχθεί κλήρωση λαχειοφόρου τα Χριστούγεννα.
  • Για όποιον επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του απ’ ευθείας στον Λογαριασμό του Ι. Ναού στην Εθν. Τράπεζα:

IBAN: GR 82 0110 1490 0000 1495 5801 023

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ