Η Ραφήνα γράφει ιστορία κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο Αθλητικό Κέντρο στα Βαλκάνια(φωτο-βίντεο)

4968

Ιστορική ημέρα σήμερα για την Ραφήνα,καθώς παρουσιάστηκαν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ,τα σχέδια ενός εμβληματικού έργου,που όμοιό του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια,και ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αναφερόμαστε βέβαια στην κατασκευή του νέου Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας,που ήδη έχει αρχίσει να κατασκευάζεται στην Αρίωνος και θα τελειώσει το 2023 σύμφωνα με τις δηλώσεις του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού.

Εμείς,το rpn.gr όπως πάντα είμαστε παρόντες όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν την Ραφήνα και το Πικέρμι μεταδίδοντάς σας ζωντανή εικόνα κατά την διάρκεια όλης της συγκινητικής αυτής εκδήλωσης.

Με την παρουσία τους τίμησαν την παρουσίαση εκτός από τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης,ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος,οι Αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Αυγερινός, Νίκος Πέππας και Ευρώπη Κοσμίδη,ο Γ.Γ Αθλητισμού κ.Μαυρωτάς,πρόεδροι και αθλητές όλων των σωματείων παραολυμπιακών αγώνων.

Από τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου παρέστησαν εκτός βέβαια από τον δήμαρχο,οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσεμπέρης,Ανδρέας Βασιλόπουλος,Παναγιώτης Καλφαντής,ο Γ.Γ Ανδρέας Γκουγκουλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γαβριήλ,Σπύρος Πάντζας και Βαλερί Βασιλικού.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Θανάσης Αυγερινός

Στο βίντεο που μεταδώσαμε ζωντανά μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού όπως και όλων των ομιλητών

και επίσης μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook

Φωτο-βίντεο Αικατερίνη Τράση

Παρουσίαση Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας στο ΟΑΚΑ

Gepostet von Rafina Pikermi News am Mittwoch, 1. Juli 2020