spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Η βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη για την εγκληματικότητα στο Μαραθώνα

 

 

 

Κατάθεση ερώτησης για την  αύξηση της εγκληματικότητας στο Μαραθώνα

Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΜεΡΑ25, κατέθεσε στις 9/11/2020  ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με την  αύξηση της εγκληματικότητας στο Μαραθώνα.  

Η κα Απατζίδη ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από  το https://www.dimotisnews.gr/ καθώς και πολλές ακόμα διαδικτυακές σελίδες, η εγκληματικότητα στην περιοχή του Μαραθώνα αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς.

Η κα Απατζίδη σημείωσε ότι  η περιοχή πλήττεται, σχεδόν καθημερινά, από κακοποιά στοιχεία και ανέφερε ενδεικτικά την ανατίναξη δύο τραπεζικών μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ), το βράδυ της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 2020. Επιπροσθέτως, τους τελευταίους μήνες ο αριθμός των κλοπών κυρίως σε κατοικίες, αποτελεί  σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Η βουλευτής τόνισε ότι η αγωνία των κατοίκων για όλα αυτά τα περιστατικά είναι μεγάλη και κατέληξε ρωτώντας τον Υπουργό   για το πώς προτίθεται να επιλύσει το   ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας στο Δήμο Μαραθώνα. Ο Υπουργός ερωτάται επίσης αν θα προβεί άμεσα στην επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος στην Δημοτική Κοινότητα και την ενίσχυσή του με προσωπικό και οχήματα. 

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR