spot_img
14.4 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ημαθία: «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν» – Σοκ από την αυτοκτονία 15χρονου

 

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 15χρονου μαθητή από την Ημαθία, τον οποίο τον βρήκαν απαγχονισμένο οι ίδιοι οι γονείς του.

Οι γονείς βρήκαν το παιδί τους απαγχονισμένο το βράδυ της Παρασκευής (10.11.23) στην αποθήκη του σπιτιού τους στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας. Χωρίς να χάσουν λεπτό κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όμως ο 15χρονος είχε ήδη φύγει από τη ζωή.

Ο πατέρας του παιδιού περιγράφει στο newsit.gr όσα έγιναν και συγκλονίζει:

«Είναι δύσκολο πολύ. Δεν ξέρω πως έγινε. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν τον απασχολούσε κάτι. Ήταν γερός, δεν είχε προβλήματα υγείας, δεν είχε παραπονεθεί για κάτι ποτέ. Όλα έδειχναν καλά. Όλα έδειχναν φυσιολογικά χθες, όπως κάθε μέρα. Τον ξύπνησα για να πάει στο σχολείο αλλά μου είπε ότι είχαν κατάληψη και δεν θα πήγαινε. Όμως όλα ήταν καλά. Και το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά τον έψαχνα. Δεν τον έβρισκα. Ούτε στο τηλέφωνο, ούτε πουθενά. Και τον βρήκαμε στην αποθηκούλα που έχουμε δίπλα στο σπίτι κρεμασμένο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που είδαμε».

Εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η ανάρτηση που έκανε ο 15χρονος μαθητής στα social media λίγες ώρες πριν τον θάνατο του. Σε αυτήν έγραφε «Όταν πεθάνεις όλοι θα σε εκτιμήσουν».

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του άτυχου παιδιού.

Με μια σπαρακτική ανάρτηση η μητέρα του παιδιού αναφέρει: «Γιωργάκη μου παιδί έφυγες πολύ νωρίς για το μεγάλο αγύριστο ταξίδι. Καλό ταξίδι η Παναγίτσα να σε έχει κοντά δικό της παιδί. Μου λείπεις» αναφέρει.

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR