Ινδία:Μέχρι και με βίτσες χτυπούν τον κόσμο που δεν συμμορφώνεται στην απαγόρευση κυκλοφορίας(video)

321

Το να απαγορεύσεις την κυκλοφορία σε μια χώρα,όπως η Ινδία με 1,3 δισεκατομμύρια κατοίκους σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση, όμως ορισμένοι αστυνομικοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο καθώς χρησιμοποιούν βία σε πολίτες που δεν συμμορφώνονται με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, αστυνομικοί στο Νέο Δελχί, χτυπούν οδηγούς και πεζούς με ξύλινες ράβδους, με σκοπό να τους αποτρέψουν από το να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Σύμφωνα με τον νόμο επιτρέπεται να βγει κάποιος από το σπίτι για αγορά φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης, ενώ απαγορεύεται οποιαδήποτε άλλη άσκοπη μετακίνηση. Τοπικά μέσα μεταδίδουν πως οι αστυνομικοί χτυπούν μόνο τους πολίτες που δεν έχουν δικαιολογία για να κυκλοφορούν στο δρόμο, όμως μαρτυρίες αποκαλύπτουν μια πιο δραματική κατάσταση.

Κάποιοι αναφέρουν πως δέχθηκαν σωματική βία ενώ είχαν βγει για να αγοράσουν τρόφιμα, με αποτέλεσμα να μην έχουν καθόλου φαγητό στο σπίτι. Ακόμα και καταστηματάρχες καταγγέλλουν πως οι αστυνομικοί προκάλεσαν ζημιές στις περιουσίες τους, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να ανοίξουν. Δείτε το απίστευτο βίντεο