spot_img
13.7 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Καινούργιου: «Κάποιοι έξω λένε ότι είμαι άνδρας κι έχω γίνει γυναίκα…»

 

 

 

Με αφορμή ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου πως τελευταία τον χαρακτηρίζουν αγράμματο, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

«Βρε Ανδρέα μου, εδώ έξω μου λένε ότι είμαι άντρας κι έχω γίνει γυναίκα. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δύο» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει κατά καιρούς δεχτεί για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τον άλλον. Έξω θα βγεις έξω και θα ακούσεις χίλια δυο. Όταν κάποιος θέλει να με χτυπήσει θα πει «Η Καινούργιου είναι πλαστική».

Είμαι η μόνη που έχω κάνει πλαστική; Ανοίγεις την τηλεόραση και οι περισσότερες έχουν κάνει περισσότερες πλαστικές από εμένα. Απλά δεν το έχουν πει», σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Θα είχε γλιτώσει ή θα ήταν φτωχότερη η τηλεόραση»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής αναφέρθηκε και στις εξετάσεις που είχε δώσει για διερμηνέας. «Στα γαλλικά το περάσα, στα αγγλικά…

Οπότε είμαι εδώ, αλλιώς θα ήμουν διερμηνέας. Τι θα τράβαγαν οι διερμηνείς. Θα είχε γλιτώσει η τηλεόραση ή θα ήταν φτωχότερη η τηλεόραση για να παινέψω και λίγο τον εαυτό μου», ανέφερε.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

«Εννοείται πως έχω κάνει μπότοξ»

«Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά.

Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις.

Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος» είχε πει πριν από καιρό η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ο Πηνειός, πλημμύρισε ο Αγιόκαμπος – Νερά σε σπίτια και επιχειρήσεις

Στις αυλές των σπιτιών στον οικισμό Μεσάγκαλα Λάρισας, έχει...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

ΝΕΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αττάλεια με νεκρούς και τραυματίες

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν σε δυστύχημα με...

ΚΑΠΗ Γραμματικού: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και γλέντι

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ Γραμματικού, το Διοικητικό...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Στον “μαρτυρικό” και σωτηριολογικό χαρακτήρα της Μητέρας Εκκλησίας, στη...

ΠΑΣΟΚ: Σφοδρή κριτική στον Πρωθυπουργό για το εργατικό δυστύχημα στη “Βιολάντα”

Με αιχμές σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,...

Οι αγοραστικές συνήθειες των Ελλήνων καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ

Οι Έλληνες καταναλωτές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας...

Αφιέρωμα στη Μητέρα & παρουσίαση του βιβλίου Δημιουργία Ζωής

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026,...

RPN.GR