spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

 

 

Με καταιγίδες και χαλάζι ξύπνησαν οι κάτοικοι της Αττικής, καθώς από τα ξημερώματα της Τετάρτης (27.9.2023) η κακοκαιρία Elias έφερε σφοδρές βροχοπτώσεις. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά το φαινόμενο άρχισε να εξασθενεί.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα προβλήματα στην Αττική – μέχρι στιγμής – από την κακοκαιρία Elias δεν είναι σημαντικά. Υπήρξαν κάποιες κλήσεις για αντλήσεις νερού και κοπές δέντρων εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας σε περιοχές όπως το Μαρούσι, η Πεντέλη και τα Βριλήσσια.

Παρά το γεγονός ότι κανένας δρόμος δεν έχει κλείσει η κίνηση είναι αυξημένη για ακόμα μια φορά στον Κηφισό, κυρίως στο ρεύμα προς Λαμία.

Αλαλούμ επικράτησε το πρωί της Τετάρτης σχετικά με τα σχολεία στην Αττική. Αρχικά ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε πως δεν θα ανοίξουν, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα επικοινώνησε με τον Διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολλυδά, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η κακοκαιρία απομακρύνεται από την Αττική και έτσι αποφασίστηκε τα σχολεία να ανοίξουν.

Ο ίδιος ο Θοδωρής Κολλυδάς έκανε μια ανάρτηση στο Twitter λέγοντας πως: «Οι έντονες βροχοπτώσεις μετατοπίζονται στην υπόλοιπη Στερεά Βόρεια Πελ/σο και Βόρεια Εύβοια».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR