spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Καλαμάτα: 29χρονη ζει σε κλουβί εδώ και 7 χρόνια – rpn

 

 

 

Σε ξύλινο κλουβί στο εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού, φτιαγμένο από παλέτες, μένει σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 μία 29χρονη στην Καλαμάτα, με τους γονείς της να καταγγέλλουν τις αρμόδιες υπηρεσίες για αδιαφορία.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός για την υπόθεση στην Καλαμάτα, πρόκειται για μία 29χρονη που φέρεται να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ψυχοσωματικό θέματα, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της ή να προκαλέσει κακό σε κάποιους.

Οι γονείς της φέρεται να έχει φτιάξει ξύλινα κλουβιά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του σπιτιού προκειμένου, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, να διασφαλίσουν την ασφάλεια της ακεραιότητας της 29χρονης.

Η οικογένεια δημοσιοποιεί τα βίντεο στα social media, για να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες τις οποίες καταγγέλλει για αδιαφορία.

Η οικογένεια δεν έκρυβε την περίπτωση της 29χρονης κόρης τους, καθώς όλα αυτά τα χρόνια φέρεται να ζητούσε ιατρική στήριξη από τις υπηρεσίες και φέρεται να μην είχε ανταπόκριση.

Όπως έγινε γνωστό, η 29χρονη έχει να βγει από το σπίτι της από το 2017, ενώ η οικογένεια διαμένει σε ένα χωριό έξω από την πόλη.

Αυτή την εβδομάδα

Σταθερά στην πρόληψη κι ενίσχυση της Υγειονομικής Ετοιμότητας των πολιτών, ο Δήμος Μαραθώνος

Με σταθερό προσανατολισμό στην πρόληψη και την ενίσχυση της...

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΘΑΛΠΟΣ – Ψυχική Υγεία Νέα Μάκρη: Πώς μοιάζει η σύνδεση όταν της δώσουμε χρώμα;

Το Κέντρο Ημέρας και η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων «Θάλπος...

ΝΕΑ

Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ – Διευρύνονται τα κριτήρια – Έκτακτη πρόβλεψη για φοιτητές

Σημαντική διεύρυνση καταγράφεται στο μέτρο για την επιστροφή ενοικίου,...

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου (ΕΘΟΡΠ) και ο ΠΕΡΣΕΑΣ Πεντελικού ενώνουν δυνάμεις

Δύο εθελοντικές ομάδες, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου...

RPN.GR