spot_img
15.6 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Κάρυστος: Έσβησε μετά από 9 μήνες νοσηλείας η 53χρονη Γεωργία – Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της – rpn

 

 

 

Τραγικό επίλογο είχε η ιστορία της 53χρονης Γεωργίας από το Μαρμάρι Ευβοίας, η οποία υπέκυψε στα βαριά τραύματα που της προκάλεσε ο 65χρονος σύζυγός της. Η γυναίκα έδωσε μάχη επί εννέα μήνες, καθηλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Η 53χρονη μεταφέρθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2025 στο νοσοκομείο Καρύστου σε κρίσιμη κατάσταση, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο το σώμα. Από εκεί διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατέληξε ύστερα από σχεδόν δέκα μήνες νοσηλείας.

Η ανιψιά της, που στάθηκε στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, μίλησε με πόνο για την πορεία της υγείας της:
«Δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί, δεν θυμόταν πολλά, είχε μεγάλη ενδοκράνια πίεση, είχε κάνει παροχέτευση. Ήταν κλινήρης 9,5 μήνες. Δεν άντεξε η καρδιά της».

Λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η Γεωργία πρόλαβε να της ψιθυρίσει τα τελευταία λόγια που άφησαν πίσω τους παγωμάρα:
«Ήρθε και με βρήκε και μου είπε: “Με έχει σκοτώσει με ένα σίδερο”».

Χρόνια κακοποίησης πίσω από κλειστές πόρτες

Όπως καταγγέλλουν συγγενείς, η γυναίκα ζούσε για χρόνια υπό συνεχή βία και φόβο. Ο σύζυγός της, γνωστός για τα ξεσπάσματά του, τη χτυπούσε συστηματικά.
«Έπινε και μετά τη βασάνιζε. Την έβρισκα στους δρόμους με μελανιές, παραμορφωμένη. Μου έλεγε “με χτυπάει με μαγκούρες, με ξύλα, με ό,τι βρει”», ανέφερε χαρακτηριστικά συγγενικό της πρόσωπο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως στις 17 Ιανουαρίου, όταν ο άνδρας την μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι «έπεσε ενώ έκανε δουλειές». Η σοβαρότητα των τραυμάτων, όμως, σε συνδυασμό με μια ανώνυμη καταγγελία, κινητοποίησαν αμέσως την Αστυνομία.

Ο 65χρονος συνελήφθη και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατηγορία που πλέον αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση μετά τον θάνατο της γυναίκας.

 

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ανανέωση με balayage στο Κομμωτήριο Πλάτων στο Πικέρμι

Το balayage παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές...

Τριγλία Ραφήνας – Κρυονέρι: Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η Τριγλία Ραφήνας την Κυριακή 15...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3

Αναλυτικά τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3 Αγαπητέ μου Κριέ, η...

ΝΕΑ

Ανανέωση με balayage στο Κομμωτήριο Πλάτων στο Πικέρμι

Το balayage παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές...

Τριγλία Ραφήνας – Κρυονέρι: Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η Τριγλία Ραφήνας την Κυριακή 15...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3

Αναλυτικά τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3 Αγαπητέ μου Κριέ, η...

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση στον 20χρονο στην Καλαμαριά

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική επίθεση στον 20χρονο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης εξασφάλισε το ΕΡΤnews. Στα...

Αρτέμιδα: Σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Βραυρώνος – Δύο τραυματίες 19 ετών

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στη λεωφόρο...

RPN.GR