Κατερίνα Λένη από MasterChef: Βγάλε τα παντελόνια και βάλε μια φούστα μπαλαρίνας

660

Με ποιους τέσσερις παίκτες τα έβαλε η παίκτρια η οποία είπε στις κάμερες ότι δεν της λένε ούτε καλημέρα.

Δικό της στρατόπεδο έχει φτιάξει στην κουζίνα του MasterChef η Κατερίνα Λένη και τότι την ενοχλεί το λέει κατάμουτρα και ξεκάθαρα στους συμπαίκτες της. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο εμφανίστηκε ενοχλημένη και ξέσπασε κατά τεσσάρων συμπαικτών της, οι οποίοι δεν της μιλάνε πια.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, τόνισε πως οι Σταύρος Γεωργίου, Τζον, Δημοσθένης Μασσαλάς, Σταύρος Βαρθαλίτης δεν της λένε ούτε «καλημέρα».

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Η τετράδα δεν μου μιλάει, μου έχει κόψει την καλημέρα. Γύρισε ο Σταύρος στο σπίτι, συγχάρηκα και ξημερώσαμε την άλλη μέρα και δεν λένε ούτε καλημέρα. Είναι μονίμως κλεισμένοι μέσα σε ένα δωμάτιο, δεν ξέρω, βουντού κάνουν; Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν. Μου έχουν κόψει την καλημέρα. Με έχει ενοχλήσει αυτό γιατί δεν πρόσβαλα κάποιον, απλά υπερασπίστηκα το δίκιο το δικό μου. Δεν μπορείς να βγαίνεις σε μια ψηφοφορία και να λες ανακρίβειες. Δεν σε τιμάει αυτό το πράγμα και δεν τιμάει και τα παντελόνια που φοράς. Βγάλε τα παντελόνια και βάλε μια φούστα μπαλαρίνας».