Κατέρρευσε στο δικαστήριο Άνδρου και του έσωσε τη ζωή ο π. δήμαρχος και γιατρός Σουσούδης

270

 

Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε σήμερα το μεσημέρι έξω από την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Άνδρου. Ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο δάπεδο μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των παρισταμένων.

Ακολούθησαν στιγμές πανικού, με όσους βρίσκονταν δίπλα του να καλούν έντρομοι σε βοήθεια. Για καλή του τύχη, όμως, στο σημείο βρισκόταν ο Πρώην Δήμαρχος Άνδρου κ.Σουσούδης, ο οποίος αντέδρασε άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή, καθώς είναι Ιατρός στο επάγγελμα.

Αμέσως έσπευσε δίπλα στον άνδρα και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες με αξιοζήλευτη ψυχραιμία. Όπως επιβεβαιώνουν οι παρευρισκόμενοι, ο κ. Σουσουδης με τις ενέργειές του έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή του!

Λίγη ώρα αργότερα κατέφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον ασθενή στο Κέντρο Υγείας, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Eκείνη την ώρα ο π.Δήμαρχος Άνδρου έβγαινε από το δικαστήριο μαζί με το δικηγόρο του  λίγο μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου που τον αθώωνε για μια υπόθεση του 2017 που βρισκόταν κατηγορούμενος και είχε να κάνει με τα σκουπίδια.