spot_img
10.6 C
Rafina
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Κάτω Αχαΐα: Σκότωσε με 30 μαχαιριές τον εραστή της γυναίκας του -«Ήταν ατάραχος ο δράστης»

 

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 63χρονου Ρομά με 30 μαχαιριές από ομοεθνή του σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα, ενώ όλα δείχνουν πως ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα είχε σχέση με τη γυναίκα του.

Το πρωί της Τρίτης (18/4) ο συλληφθείς αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον επίσης αντίζηλό του, κι έτσι τον κάλεσε να συζητήσουν. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε βγήκε το μαχαίρι. Σύμφωνα με το pelop.gr, το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και δέχθηκε αλλεπάλληλα μαχαιρώματα σε όλο του το σώμα.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως οι δύο άνδρες πάλεψαν μεταξύ τους.

Μια γυναίκα που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός που άκουσε τις φωνές δήλωσε στο pelop.gr: «Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα».

Μετά το έγκλημα, στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το έγκλημα ο 63χρονος δράστης φάνηκε σε κάμερα να περπατά και να βγάζει το σακάκι του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, καθώς είχαν πάνω τους αίματα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε, παρουσιάζοντας και κάποια στοιχεία που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι – σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτή την εβδομάδα

Αυτό είναι το νέο ΔΣ της Αδελφότητας Ηπειρωτών Νέας Μάκρης – Μαραθώνα – Ραφήνας- Πικερμίου – rpn

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων...

ΠΡΟΣΟΧΗ – Επικίνδυνη κατάρρευση σε τσιμεντένιο μονοπάτι στο Μάτι- rpn

Σοβαρός κίνδυνος για πεζούς και επισκέπτες εντοπίζεται στο τσιμεντένιο...

Δωρεάν διάθεση φυσικού λιπάσματος (κομπόστ) από τον δήμο Σπάτων Αρτέμιδος – rpn

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025, από...

Καλή καρδιά του Νικόλα Ραφήνα: Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και εορταστικό πρόγραμμα – rpn

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά με… Καλή Καρδιά στη Ραφήνα Στην κεντρική...

Βράβευση των αριστούχων Λυκείων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα από τον Ροταριανό Όμιλο – rpn

Μια ξεχωριστή βραδιά για τον Ροταριανό Όμιλο Μαραθώνας –...

ΝΕΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ – Επικίνδυνη κατάρρευση σε τσιμεντένιο μονοπάτι στο Μάτι- rpn

Σοβαρός κίνδυνος για πεζούς και επισκέπτες εντοπίζεται στο τσιμεντένιο...

Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που είχε ξυλοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο – rpn

Απρόσμενη και σκοτεινή εξέλιξη παίρνει η υπόθεση του άγριου...

Η Μπουγάτσα του Σερραίου φέρνει την μαγεία των Χριστουγέννων στη Ραφήνα!

Οι γιορτές πλησιάζουν και η Μπουγάτσα του Σερραίου γιορτάζει...

RPN.GR