spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Κάτω Αχαΐα: Σκότωσε με 30 μαχαιριές τον εραστή της γυναίκας του -«Ήταν ατάραχος ο δράστης»

 

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 63χρονου Ρομά με 30 μαχαιριές από ομοεθνή του σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα, ενώ όλα δείχνουν πως ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα είχε σχέση με τη γυναίκα του.

Το πρωί της Τρίτης (18/4) ο συλληφθείς αποφάσισε να λύσει τις διαφορές του με τον επίσης αντίζηλό του, κι έτσι τον κάλεσε να συζητήσουν. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε βγήκε το μαχαίρι. Σύμφωνα με το pelop.gr, το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και δέχθηκε αλλεπάλληλα μαχαιρώματα σε όλο του το σώμα.

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο ήταν σοκαριστική. Ο νεκρός άνδρας έφερε μαχαιριές ακόμη και στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως οι δύο άνδρες πάλεψαν μεταξύ τους.

Μια γυναίκα που διαμένει ακριβώς απέναντι άκουσε τον καβγά, είδε τη σκηνή και έντρομη κάλεσε την Αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο δράστης απομακρυνόταν από το σημείο. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός που άκουσε τις φωνές δήλωσε στο pelop.gr: «Ήταν ατάραχος. Τον είδα να περπατά. Λες και δεν είχε συμβεί το έγκλημα».

Μετά το έγκλημα, στην Κάτω Αχαΐα έφθασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και λίγες ώρες αργότερα ο δράστης συνελήφθη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το έγκλημα ο 63χρονος δράστης φάνηκε σε κάμερα να περπατά και να βγάζει το σακάκι του.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του εγκλήματος, καθώς είχαν πάνω τους αίματα. Στην κατάθεσή του επέμενε για την ερωτική σχέση και περιέγραψε τις υποθέσεις που έκανε, παρουσιάζοντας και κάποια στοιχεία που τον οδήγησαν στον φόνο. Η σύζυγός του, όμως, αρνείται τα πάντα.

Ο ίδιος υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το μαχαίρι – σε έναν θάμνο κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR