spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Kαβγάς σε παρουσίαση βιβλίου του Τατσόπουλου – Πέταξε εικόνα της Παναγίας – rpn

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου, «Το Παιδί του Διαβόλου», σημειώθηκε ένταση ανάμεσα στον συγγραφέα και τον εκδότη της ιστοσελίδας Ekklisiaonline, Ανδρέα Καραγιάννη, στο βιβλιοπωλείο Ιανός. Το βιβλίο ασχολείται με την κριτική των θαυμάτων και των απάτων, γεγονός που φαίνεται να προκάλεσε την παρέμβαση του Καραγιάννη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, ο Ανδρέας Καραγιάννης πλησίασε στη σκηνή, με τον Τατσόπουλο να αντιδρά λέγοντας: «Ανδρέα, τα 15 λεπτά δημοσιότητας τα έχεις αποσπάσει. Όχι στη μέση της εκδήλωσης! Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι απατεώνες θα μπορέσουν να πάρουν τον λόγο». Ο διάλογος εξελίχθηκε με τον Τατσόπουλο να αποκαλεί τον Καραγιάννη «καραγκιοζάκο» και να του ζητά να αποχωρήσει.

Ο Καραγιάννης άφησε πάνω στο τραπέζι μια εικόνα της Παναγίας και του Οσίου Δαυίδ. Σύμφωνα με το Ekklisiaonline, ο Τατσόπουλος πέταξε την εικόνα πίσω προς το μέρος του Καραγιάννη, κίνηση που ενέτεινε τη διαμάχη. Μετά το συμβάν, ο συγγραφέας ανέβασε βίντεο στο TikTok, σχολιάζοντας ότι υπήρχε παρουσία αστυνομίας στον χώρο για τη διασφάλιση της εκδήλωσης.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, καθώς αντανακλά τις συγκρούσεις ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις και τις εντάσεις που ανακύπτουν γύρω από ζητήματα θρησκευτικής και λογοτεχνικής κριτικής.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR