Κυριακή Ανδρεάδη–Pastry Chef–Instagram
Υλικά:
220 γραμ. φυστίκι ανάλατο ψημένο και τριμμένο στο μπλέντερ
20 γραμ. κακάο
10 γραμ. κανέλα σκόνη
100 γραμ. ζαχαρούχο γάλα
Για την επικάλυψη:
Ζάχαρη κρυσταλλική
Κάσιους ολόκληρα
Εκτέλεση:
Σε μπασίνα τοποθετούμε το φυστίκι την κανέλα, το κακάο και τα ανακατεύουμε με μαρίζ. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε, το ζυμωνουμε στο χέρι μας, του δίνουμε το σχήμα «κοντόχοντρου καρότου, το κυλάμε πάνω στην ζάχαρη και στην κορυφή καρφώνουμε το κάσιους.
Καλή επιτυχία!