spot_img
14 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Κολωνός: Στο εδώλιο ξανά η μητέρα της 12χρονης – rpn

 

 

 

Στην άσκηση έφεσης ως προς την 38χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό για το αδίκημα της μαστροπείας προχώρησε η Εισαγγελία Εφετών.

Πρακτικά αυτό σημαίνει, πως εκτός από το αδίκημα της εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος, θα κληθεί να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου και για την μαστροπεία, καθώς κρίθηκε ότι δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφιας.

Υπενθυμίζεται, ότι η απόφαση για την απαλλαγή της κατηγορούμενης από την κατηγορία της μαστροπείας ελήφθη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με οριακή πλειοψηφία 4-3, δηλαδή οι 4 ένορκοι την έκριναν αθώα και οι τρεις τακτικοί δικαστές είχαν την άποψη ότι είναι ένοχη.

Τι έλεγε η εισαγγελέας

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, η εισαγγελέας της έδρας Ελένη Νικολού είχε υποστηρίξει πως η μητέρα της 12χρονης φέρεται να είχε ενεργό ρόλο στην εξώθηση του παιδιού της στην πορνεία και είχε ζητήσει να κριθεί ένοχη για διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας και για διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο.

Κατά την αγόρευση της, η οποία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, φέρεται να σημείωσε πως η μητέρα της 12χρονης διένειμε πορνογραφικό υλικό της ανήλικης στους «πελάτες» που κάθονται στο εδώλιο, αλλά και πως είχε ενεργό συμμετοχή στην εξώθηση του παιδιού της στην πορνεία υπό την έννοια ότι εξώθησε και διευκόλυνε μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την 12χρονη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει χρήματα.

Στις 2 Απριλίου, όταν και αποφυλακίστηκε, η ίδια δεν θέλησε να παραχωρήσει κάποια δήλωση στις κάμερες, ωστόσο ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως «για έναν άνθρωπο, όταν παραμένει 18 μήνες στη φυλακή είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά όταν αυτός ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή τόσο η συγκεκριμένη γυναίκα, αλλά πρωτίστως η κόρη της έλεγε από την αρχή ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση».

Αυτή την εβδομάδα

Ανοίγει σήμερα ξανά το ιστορικό Hilton: Το νέο Conrad Athens The Ilisian αλλάζει τον χάρτη της φιλοξενίας

  Ένα από τα πιο εμβληματικά κτήρια της Αθήνας επιστρέφει...

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

ΝΕΑ

Instagram εκτός λειτουργίας: Μαζικά προβλήματα πρόσβασης σε κινητά και υπολογιστές

Σοβαρή τεχνική δυσλειτουργία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/04/2026)...

Ημέρα υιοθεσίας κουταβιών στη Νέα Μάκρη από τον Σύλλογο Ελπίδα

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα» διοργανώνει Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών...

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

RPN.GR