spot_img
24 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Κόρη γνωστού δημοσιογράφου η 16χρονη σε κώμα – «Έφτασε νεκρή στο νοσοκομείο»

 

 

 

Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται η 16χρονη που έπεσε σε κώμα μετά από κατανάλωση «κοκτέιλ» σκληρών ναρκωτικών. Η έφηβη νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη (15/11) και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 16χρονη από τον Βύρωνα είναι κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου και η οικογένεια είναι συντετριμμένη, σύμφωνα με τον ALPHA.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί έξι άτομα και αναζητούνται ακόμα δυο.

Όπως έχει γίνει γνωστό η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών».

«Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο ήταν νεκρό και την επανέφεραν. Τώρα είναι σε βαθύ κώμα. Ανακάτεψε ναρκωτικά με σίσα που γίνεται με διαλύτη υγρά μπαταρίας», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας στον ALPHA.

«Έβγαζε αίματα, υγρά από τη μύτη»

«Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι κάτι είχε πάθει η (…) αλλά ήξερα ότι είχε πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως (…); Κάτι τέτοιο και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί» είπε η φίλης της 16χρονης.

«Βλέπω την (…) ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω. Και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια», ανέφερε.

Φίλος της 16χρονης είπε στο Super Κατερίνα: «Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα των ναρκωτικών το πιο χαζούλι ας πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά».

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR