spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Κορινθιακός: Βρέθηκε ζωντανός ο καπετάνιος του ιστιοφόρου που έπεσε στη θάλασσα – rpn

 

 

 

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στον Κορινθιακό καθώς βρέθηκε ζωντανός o καπετάνιος που έπεσε στη θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου!

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού ο άνδρας εντοπίστηκε από τους διασώστες και είναι καλά στην υγεία του.

Το ιστιοφόρο με 5 τουρίστες και τον καπετάνιο, απέπλευσε από τον Άγιο Νικόλαο Φωκίδας όταν ξαφνικά υπέστη μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καπετάνιος θέλησε να συνεχίσει την πορεία του σκάφους κατεβάζοντας τα πανιά. Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο καπετάνιος έπεσε στη θάλασσα κι ενώ στην περιοχή έπνεαν δυνατοί άνεμοι.

Το σκάφος για περίπου μία ώρα έπλεε ακυβέρνητο, ωστόσο εντοπίστηκε από δυνάμεις του Λιμενικού.

Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού, παραπλέοντα σκάφη, ενώ σηκώθηκε και ελικόπτερο.

Η ενημέρωση του Λιμενικού:

«Έρευνες υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ από δύο πλωτά σκάφη, δύο ιδιωτικά σκάφη και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προς εντοπισμό άνδρα μετά από πτώση του στη θάλασσα από ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού Κόλπου βορειοανατολικά του Αιγαίου.

Καιρός πνέει βορειοδυτικός άνεμος 4 μποφόρ».

Αυτή την εβδομάδα

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Σταθερά στην πρόληψη κι ενίσχυση της Υγειονομικής Ετοιμότητας των πολιτών, ο Δήμος Μαραθώνος

Με σταθερό προσανατολισμό στην πρόληψη και την ενίσχυση της...

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΝΕΑ

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Επιστροφή ενοικίου έως 800 ευρώ – Διευρύνονται τα κριτήρια – Έκτακτη πρόβλεψη για φοιτητές

Σημαντική διεύρυνση καταγράφεται στο μέτρο για την επιστροφή ενοικίου,...

RPN.GR