Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, μετά τον εντοπισμό πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Αρχανών–Αστερουσίων χωρίς τις αισθήσεις του και με τραύμα από καραμπίνα.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε περίπου στις 21:00 σε αγροτική έκταση στις Άγιες Παρασκιές. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες άρχισαν αμέσως να εξετάζουν τις συνθήκες του περιστατικού.
Ο εκλιπών ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου Αρχανών–Αστερουσίων, Μανώλη Κοκοσάλη. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος και είχε αναλάβει σημαντικές αρμοδιότητες στη δημοτική αρχή.
Οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο αυτοχειρίας. Ωστόσο, κανένα οριστικό συμπέρασμα δεν έχει ανακοινωθεί και η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια και οι συνθήκες του θανάτου.
Η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση και θλίψη στην τοπική κοινωνία, όπου ο άνδρας ήταν γνωστός από την πολυετή παρουσία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα.






























