spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Λαμπρή εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Συλλόγου Γυναικών Μαραθώνα

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η μουσικοχορευτική βραδιά – αφιέρωμα για τα 30 χρόνια συνεχούς και δυναμικής παρουσίας του Συλλόγου Γυναικών Μαραθώνα.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο παραλιακό κατάστημα Marathon Village και συγκέντρωσε πάνω από 300 άτομα, μετατρέποντας τη βραδιά σε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής.

Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική και συγκινητική, με έντονο το στοιχείο της αναδρομής στην πορεία του Συλλόγου και τη διαχρονική προσφορά των γυναικών στην τοπική κοινωνία. Η ζωντανή μουσική κράτησε αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ οι παρευρισκόμενοι τίμησαν με την παρουσία τους την ιστορία και τη συνέχεια του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου κα Γιωργία Κάτσα, πλαισιωμένη από τις συνεργάτιδές της, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, κάνοντας αναφορά στη μακρόχρονη και ουσιαστική διαδρομή του Συλλόγου.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Δήμαρχο Μαραθώνα κ. Στέργιο Τσίρκα, προς την κα Κάτσα, ως αναγνώριση της συνολικής της προσφοράς – μια κίνηση, που συμβολικά τιμά όλες τις γυναίκες της περιοχής.

Συγκινητική στιγμή υπήρξε και η πρωτοβουλία της πρώην Προέδρου του Συλλόγου «Ο Τύμβος» κας Χρυσάνθης Μάνδηλα, η οποία επίσης βράβευσε την κα Κάτσα. Στον χαιρετισμό της, αναφέρθηκε στη μακρόχρονη φιλία και συνεργασία των δύο γυναικών, χαρακτηρίζοντάς την πλέον, ως “σχέση αδελφική”.

Η κα Κάτσα, κλείνοντας, εξέφρασε τη δέσμευση για συνέχιση του έργου με την ίδια ένταση, αφοσίωση, ανιδιοτέλεια και όραμα, παρά τις δυσκολίες της εποχής.

Παράλληλα, ανακοίνωσε τις αμέσως επόμενες δράσεις του Συλλόγου:

Τη συμμετοχή του Χορευτικού Τμήματος στην επερχόμενη Γιορτή Κρασιού,

Τη δημιουργία Παιδικού Χορευτικού Τμήματος, με μαθήματα κάθε Σάββατο στο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνα (16:00 – 17:00 για παιδιά και 17:00 – 19:00 για ενήλικες),

Την προγραμματισμένη εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, με κεντρική ομιλήτρια την κα Νατάσα Παζαΐτη, στις 10 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Η βραδιά έκλεισε με αισιοδοξία και υπόσχεση για συνέχιση μιας παράδοσης 30 ετών, γεμάτης δράσεις, συνεργασίες και ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία.

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR