spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Λάρισα: Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο για την 44χρονη αστυνομικό

 

 

Tο δρόμο για τη φυλακή πήρε ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 44χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Λάρισα

Την ίδια ώρα η αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εξακολουθεί να περνά δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με ρήξη σπλήνας και νεφρού και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιακή χώρα.

Η γυναίκα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή παρά τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που δέχτηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, κατά τους γιατρούς, στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου παρακολουθείται από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας, δήλωσε πως η 43χρονη «είναι από τα πιο γλυκά κορίτσια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και δυστυχώς αυτή τη στιγμή δίνει τη μάχη της με αξιοπρέπεια σε ένα θάλαμο νοσοκομείου».

Μιλώντας στην ΕΡΤ, επεσήμανε πως το ένστικτο του δράστη ήταν καθαρά «δολοφονικό», καθώς η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, κάκωση στο νεφρό, χτυπημένη σπλήνα, που δείχνουν την ακραία βία που της άσκησε ο 52χρονος.

Ο κ. Νταβούρας ανέφερε ακόμη ότι «η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ γύρω στις 04:30 το πρωί με μεγάλη πίεση 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν.

«Το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει»

«Τέτοια κακοποιητική συμπεριφορά δεν μας είχε γίνει γνωστή. Ίσως να υπήρχε μια ένταση στην οικογένεια, αλλά επουδενί δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Για όνομα του Θεού, θα είχαμε κάνει τα πάντα για να αποτρέψουμε μια τέτοια κατάσταση», δήλωσε ο κ. Νταβούρας μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ σε ερώτηση το αν γνώριζε τι συνέβαινε.

«Δεν το γνωρίζω αν έχει συλληφθεί ξανά. Τον γνώριζα τον σύζυγο και λυπάμαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είχε καταλάβει ένα μέρος της κοινωνικής μου ζωής. Δεν θέλω ούτε να τον βλέπω», συνέχισε. Η γυναίκα «δίνει μάχη και είναι ένα σακατεμένο κορμί. Δεν είμαι σε θέση να πω αν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν είσαι από την κορυφή ως τα νύχια κακοποιημένος, αυτό εγκυμονεί κινδύνους».

«Τα παιδιά ήταν εκτός σπιτιού την ώρα που έγινε το περιστατικό και τώρα με τη βοήθεια ψυχολόγων έχουν μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον» σημείωσε επίσης ο κ. Νταβούρας. «Είναι το πιο δυνατό περιστατικό ξυλοδαρμού που έχω δει. Τέτοιο περιστατικό ξυλοδαρμού δεν έχω ξαναδεί. Ούτε σε καυγάδες του δρόμου δεν έχω δει τόσο δυνατό επεισόδιο ξυλοδαρμού».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR