Το Superstar II κατέπλευσε… άδειο
Ένα ασυνήθιστο περιστατικό καταγράψαμε σήμερα στο λιμάνι της Ραφήνας. Το επιβατηγό οχηματαγωγό Superstar ΙΙ της Seajets έφτασε από τον Πειραιά στη Ραφήνα και στη συνέχεια πίσω για Πειραιά, χωρίς να μεταφέρει ούτε επιβάτες ούτε οχήματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, επρόκειτο για δοκιμαστικό ελλιμενισμό, ώστε να διαπιστωθεί αν το πλοίο μπορεί να εξυπηρετήσει το λιμάνι της Ραφήνας και να ελλιμενιστεί με ασφάλεια στον χώρο που διαθέτει. Παρότι η παρουσία του πλοίου τράβηξε τα βλέμματα όσων βρίσκονταν στο λιμάνι, η διαδικασία κύλησε χωρίς προβλήματα και μέσα σε λίγη ώρα το Superstar 2 απέπλευσε εκ νέου προς Πειραιά.(ώρα 10.15)
Η κίνηση αυτή αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε το πλοίο να δραστηριοποιείται μελλοντικά και σε νέες γραμμές, ανάλογα με τα σχέδια της εταιρείας. Για την ώρα πάντως, ο σημερινός ελλιμενισμός παραμένει ένα «μυστήριο» με χαρακτήρα καθαρά τεχνικό.





































