spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Μαμαλάκης: Έπαθα γαστρορραγία και έχασα 14 κιλά σε ένα μήνα – rpn

 

 

 

O Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την περιπέτεια στην υγεία του που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό και αποκάλυψε ότι έχασε σε ένα μήνα περίπου 14 κιλά, εξαιτίας γαστρορραγίας, ενώ πλέον γυμνάζεται για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» δήλωσε ότι «αντιμετώπισα για έναν χρόνο πρόβλημα με την υγεία μου, μπήκα 4 φορές στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα στην εντατική στην Κύπρο, η εμπειρία αυτή για την ψυχολογία μου ήταν τραγική. Τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου έπαθα μία τραγική γαστρορραγία, έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα κάνω γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα για να δυναμώσω, πάω όλο και καλύτερα. Φοβήθηκα, δεν είμαι δειλός άλλα δεν είμαι και άφοβος, η παρέα μου ήταν ένα ταβάνι»

«Όταν είσαι ξαπλωμένος και δεν αισθάνεσαι καλά δεν θα θυμηθείς τις ωραίες στιγμές, θα θυμηθείς τους ανθρώπους που έχεις χάσει και αυτό σου χαλάει την ψυχολογία. Από τις “Χρυσές συνταγές” έχω πολύ ωραία ανάμνηση, δεν τις πληρωθήκαμε ποτέ, άλλα δεν μας πείραζε όμως», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, για την τηλεόραση είπε πως «απουσιάζω από την τηλεόραση από το 2010, δεν είχα σοβαρή πρόταση. Έκανα το τηλεπαιχνίδι “Στην κουζίνα ολοταχώς”. Όταν το έκανε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν χάλια, δεν είχε τον αέρα του παιχνιδιού. Σε αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ καλός. Έχει τύχει να φύγω απογοητευμένος από εστιατόριο, μας έβγαλαν ωμό χταπόδι και ο σεφ ήταν φίλος μου».

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR