spot_img
17.4 C
Rafina
Κυριακή, 17 Μαΐου, 2026
spot_img

Μαμαλάκης: Έπαθα γαστρορραγία και έχασα 14 κιλά σε ένα μήνα – rpn

 

 

 

O Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε για την περιπέτεια στην υγεία του που αντιμετώπισε πριν λίγο καιρό και αποκάλυψε ότι έχασε σε ένα μήνα περίπου 14 κιλά, εξαιτίας γαστρορραγίας, ενώ πλέον γυμνάζεται για να δυναμώσει ο οργανισμός του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» δήλωσε ότι «αντιμετώπισα για έναν χρόνο πρόβλημα με την υγεία μου, μπήκα 4 φορές στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα στην εντατική στην Κύπρο, η εμπειρία αυτή για την ψυχολογία μου ήταν τραγική. Τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου έπαθα μία τραγική γαστρορραγία, έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα κάνω γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα για να δυναμώσω, πάω όλο και καλύτερα. Φοβήθηκα, δεν είμαι δειλός άλλα δεν είμαι και άφοβος, η παρέα μου ήταν ένα ταβάνι»

«Όταν είσαι ξαπλωμένος και δεν αισθάνεσαι καλά δεν θα θυμηθείς τις ωραίες στιγμές, θα θυμηθείς τους ανθρώπους που έχεις χάσει και αυτό σου χαλάει την ψυχολογία. Από τις “Χρυσές συνταγές” έχω πολύ ωραία ανάμνηση, δεν τις πληρωθήκαμε ποτέ, άλλα δεν μας πείραζε όμως», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, για την τηλεόραση είπε πως «απουσιάζω από την τηλεόραση από το 2010, δεν είχα σοβαρή πρόταση. Έκανα το τηλεπαιχνίδι “Στην κουζίνα ολοταχώς”. Όταν το έκανε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν χάλια, δεν είχε τον αέρα του παιχνιδιού. Σε αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ καλός. Έχει τύχει να φύγω απογοητευμένος από εστιατόριο, μας έβγαλαν ωμό χταπόδι και ο σεφ ήταν φίλος μου».

Αυτή την εβδομάδα

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Πρωθυπουργός στο 16ο Συνέδριο Ν.Δ. «Το δίλημμα είναι: Μητσοτάκης ή οποιοσδήποτε άλλος;»

Με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας...

ΝΕΑ

ΟΙ δημοσιογράφοι της Ραφήνας και ”νεκρούς” ανασταίνουν

Ραφήνα: Η μεγάλη ανάσταση των «εξαφανισμένων» αντιδημάρχων Υπάρχει κάτι μαγικό...

Φρένο στην κατανάλωση και την ανάπτυξη από τις αυξήσεις τιμών

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές τροφίμων, ενέργειας και βασικών...

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Πληρωμές για την περίοδο 18 έως 22 Μαΐου

Κατά την περίοδο 18 Μαΐου έως 22 Μαΐου, θα...

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα των Θεατρικών Ομάδων Δήμου Μαραθώνος

Ο Δήμος Μαραθώνος παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά το καλοκαιρινό...

RPN.GR