Μαυροειδάκος: Στην Αγία Παρασκευή ακούγονταν συνθήματα των αναρχικών – Δεν ήταν απλά κάποιοι νεαροί

311

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΑΑ), Στράτος Μαυροειδάκος άφησε αιχμές ότι τα χτεσινοβραδυνά επεισόδια στην Αγία Παρασκευή ήταν στημένα από συγκεκριμένο χώρο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα συνθήματα που ακούγονταν από τους συγκεντρωμένους νεαρούς δεν ήταν νομίζω από 16χρονα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Μαυροειδάκος, καθώς αναφέρονταν σε «αφεντικά» και άλλες λέξεις που παραπέμπουν στον αναρχικό χώρο.

«Ίσως υπήρξε κάποιου είδους κάλεσμα μέσω συγκεκριμένης ιστοσελίδας», εκτίμησε ο γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, θυμίζοντας και πρόσφατη επιστολή που είχε αποστείλει ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καλώντας τον πάρει μέτρα, μεταξύ άλλων και για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο πέτρες άρχισαν να πετιούνται ήδη από τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ για συστάσεις με τη γνωστή εξέλιξη της υπόθεσης στη συνέχεια, καθώς εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ.

Στα Μέσα μαζικής μεταφοράς τα πράγματα κύλησαν καλά, σύμφωνα με τον γραμματέα των Ειδικών Φρουρών, εκεί που ίσως υπάρξει θέμα είναι με κάποια μαγαζιά με ποτά, κατέληξε, μνημονεύοντας και τα περιστατικά στην Καρδίτσα και το Βόλο.