spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Μέσα σε τρύπα βάθους 60 μέτρων βρέθηκε νεκρός 42χρονος αστυνομικός

 

 

Συγκλονισμένη είναι η Ευρυτανία καθώς οι έρευνες για τον 42χρονο αστυνομικό που χάθηκαν τα ίχνη του, την περασμένη Πέμπτη, έληξαν με τον πιο τραγικό τρόπο.

Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντές, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Από πολύ νωρίς το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, η αστυνομία είχε ξεκινήσει έρευνα για τον 42χρονο, ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί την αργία και να βρεθεί στη γενέτειρά του, προκειμένου να διεκπεραιώσει κάποιες εργασίες.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα βρέθηκε το αυτοκίνητο του ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες είχε αρχίσει να προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» είχαν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και έτσι αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική από την πλευρά της με την βοήθεια της Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης Ε.Μ.Α.Κ., καθώς και εθελοντών, ξεκίνησαν επιχείρηση ανάσυρσης ατόμου από την «Τρύπα Τατάρνας».

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, η Πυροσβεστική ανακοίνωσε πως ανασύρθηκε σορός άνδρα από το συγκεκριμένο σημείο και σύμφωνα με την ενημέρωση της πρόκειται για τον 42χρονο αστυνομικό.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR